rugzak koffer reizen

Survival Sicily, een week vol uitdaging adrenaline en avontuur!

Na anderhalf jaar binnen zitten, Hello fresh als kapstok voor mijn kookkunsten en sociale contacten die alleen nog maar digitaal bestonden was ik erg toe aan een nieuwe uitdaging. Terug naar real life! Met bijna tien kilo aan Covid spek lag de keus voor een nieuwe fysieke uitdaging redelijk voor de hand. Met de meest actieve vulkaan van Europa in mijn achtertuin leek een wandeling de berg op en goed begin. Ik was niet de enige. Onderweg leerde ik Gaetano een oud forestale en Nino kennen . Mede dankzij hen werden de routes langer, uitdagender en zelfs meerdaags.

Passie voor La Dolce Vita

Twaalf jaar geleden begon ik met Sicilieperklassieker om mijn passie voor La Dolce vita in Italië en Italiaanse auto’s met gasten te delen. Zo ontstond nu ook Survival Sicily. De routes die ik liep heb ik in een programma verwerkt. Accommodaties, restaurantjes en transfers toegevoegd. En nu ligt er het eerste plan.  

Actieve uitdagende vakantie iets voor jou?

Wil jij ook van je Covid spek af, echt nieuwe mensen leren kennen of ben je gewoon op zoek naar een actieve en uitdagende vakantie? Van 5 tot en met 11 september organiseren we de eerste editie van Survival Sicily.

Dit gaan we doen:

Met een groep van 10 tot 15 individuele deelnemers hiken we 7 dagen op en om de Etna. Om de dag maken we een stevige tocht die echt wel wat van je lijf vraagt maar uiteindelijk voor ieder gezond mens te doen moet zijn. In het midden van de week maken we een tweedaagse tocht over de Etna en wordt er ook op de berg gekookt, gegeten en in een bivak overnacht. In totaal loop je een kleine 100 kilometer in 4 etappes.     

Wij zorgen voor de transfers van en naar de luchthaven, de diners en hotelovernachtingen. Gidsen, en zorgen dat je bagage steeds bij de volgende accommodatie klaar staat. Jij moet zorgen voor goede wandelschoenen, een stevige rugzak waar je je dagelijkse zaken en wat extra zaken in kunt meenemen. En daarnaast vooral een drive om iets nieuws uit te proberen met een groep mensen die je niet kent maar waar je wel een week mee gaat optrekken. Ik beloof dat het op een avondje blaren prikken na een fantastische trip gaat worden. 

Deelnemen aan deze fantastische trip?

Kosten voor een week Survival Sicily bedragen € 1435,- per persoon op basis van verblijf in een tweepersoonskamer. Wil je meer weten? Check de website van Survival Sicily , bel 06 52094554 of mail: info@survivalsicily.com. 

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Tips voor het inpakken van je koffer voor een actieve singlevakantie
By Scott ·
22 februari 2024

Tips voor het inpakken van je koffer voor een actieve singlevakantie

Ontdek in je eentje de prachtige natuur van Zeeland
By Scott ·
22 februari 2024

Ontdek in je eentje de prachtige natuur van Zeeland

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!