seks op vakantie tempel

Tempels op Bali verboden voor seks?

Een lekker potje vrijen op vakantie, dat klinkt de meeste mensen aantrekkelijk in de oren. Maar op sommige plaatsen zal dit in de toekomst wellicht een stuk lastiger worden.

Mogelijk zullen in de toekomst tempels op het Indonesisch eiland Bali een bordje bij krijgen, naast ‘verboden te roken’ en ‘eten verboden’: ‘seks verboden’. Op het eiland ontstond grote commotie toen een stel toeristen uit Estland in een hindoetempel in Saraseda in volle seksuele actie werd betrapt. Dat gebeurde toen functionarissen de staat van herstelwerken kwamen opnemen.

De politie kwam eraan te pas. Na een kort verhoor mocht het paar beschikken. Volgens Hadi Purnomo zei het stel echt niet te weten dat het in Balinese tempels verboden is te vrijen.

De autoriteiten beslisten het stel een boete van omgerekend 1.600 euro te laten betalen. Dat geld laat toe een een ceremonie te financieren om de tempel te ‘zuiveren’. Voorts overwegen de autoriteiten aan de ingang van tempels een bordje ‘seks verboden’ te hangen.

Bron: AD

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

8 daagse vliegvakantie naar Marina Corinthia Beach Resort in st. julians, malta
By Monique ·
13 april 2022

Geniet van de rust tijdens je bezoekje op Malta

Nederland | Airborne fietsvakantie
By Monique ·
11 maart 2022

Overnachten in een mooi hotel

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!