terug naar de zomer

Terug naar de zomer

Heb je het al helemaal gehad met de herfst, zie je als een berg op tegen de winter en verlang je hevig terug naar de zomer? Dan loop je vast warm voor een van deze zomers warme vakanties.

Pura Vida in Costa Rica

Het goede leven met heerlijke warme zomerse temperaturen vind je in Costa Rica! Deze kreet ga je dagelijks meerdere keren horen, wanneer je een rondreis maakt door Costa Rica. Pura Vida betekent veel meer dan ‘Puur leven’, het is een positieve lifestyle, die je écht alleen in Costa Rica tegenkomt! Het is de Costaricaanse manier om het woord ‘genieten’ te benadrukken, maar wordt ook gebruikt om te zeggen dat ‘alles goed’ is, dat iets cool of relaxt is en betekent ook “dankjewel”. Vraag een Costaricaan maar of een bepaald gebied mooi is. Als het antwoord Pura Vida! is, moet je zeker gaan!

Zomer op Cuba!

Swingen op het ritme van de salsa, genieten van een Cuba Libre op de prachtige stranden, maar ook van schitterende natuur en een indrukwekkend verleden. Cuba is een zonovergoten eiland dat veel te bieden heeft. Tijdens deze rondreis zie je vele facetten van het eiland: van mooie koloniale steden als Havana en Trinidad tot de prachtige natuur van Viñales. En de herfst? Die is in geen velden of wegen te bekennen!

Genieten op Gran Ganaria

Niet echt tropisch, maar wel heel lekker weer is het op Gran Ganaria. Gran Canaria… dit vakantie eiland heeft alles wat je van een zonvakantie verlangt: een heerlijk klimaat en een zon die altijd schijnt. In de wintermaanden is het lenteachtig weer met temperaturen rond de 20 graden. Er valt zeer weinig regen op Gran Canaria; gemiddeld maar 3 dagen per jaar. Lekker de herfst ontvluchten!

Verwenweek Portugal

Zou jij je Qi  ( levensenergie) weer willen laten stromen en in die week tot rust komen, al het hoofdwerk loslaten en weer voelen dat je leeft? Je prettiger in je vel voelen door lichaamsoefeningen maar ook wandelingen in de natuur ? Als dat zo is dan ben je van harte welkom bij onze vitaliteit / verwen vakantieweek die wordt gehouden in een prachtige villa in het zuiden van Portugal, midden in de natuur, omgeven door olijf- en fruitbomen en prachtige vergezichten. Het programma van deze vitaliteit week is zodanig dat er op fysiek en mentaal niveau gewerkt wordt aan je gezondheid en er tegelijkertijd ook alle ruimte is voor vakantie.

Tropisch Gambia

Niet zo heel gek ver vliegen en toch altijd zomer? Dat is het in Gambia! Ga jij mee op dit tropische avontuur naar The Smiling Coast of Africa: Gambia? Lekker veel vitamine Z(on), gecombineerd met één en al Afrikaanse gezelligheid. Dit is nu al de topper van deze winter! In een heerlijk hotel, beoordeeld met een 8,3 op Zoover.nl!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Ontdek in je eentje de prachtige natuur van Zeeland
By Scott ·
22 februari 2024

Ontdek in je eentje de prachtige natuur van Zeeland

Tips voor het inpakken van je koffer voor een actieve singlevakantie
By Scott ·
22 februari 2024

Tips voor het inpakken van je koffer voor een actieve singlevakantie

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!