terug naar de zomer

Terug naar de zomer

Heb je het al helemaal gehad met de herfst, zie je als een berg op tegen de winter en verlang je hevig terug naar de zomer? Dan loop je vast warm voor een van deze zomers warme vakanties.

Pura Vida in Costa Rica

Het goede leven met heerlijke warme zomerse temperaturen vind je in Costa Rica! Deze kreet ga je dagelijks meerdere keren horen, wanneer je een rondreis maakt door Costa Rica. Pura Vida betekent veel meer dan ‘Puur leven’, het is een positieve lifestyle, die je écht alleen in Costa Rica tegenkomt! Het is de Costaricaanse manier om het woord ‘genieten’ te benadrukken, maar wordt ook gebruikt om te zeggen dat ‘alles goed’ is, dat iets cool of relaxt is en betekent ook “dankjewel”. Vraag een Costaricaan maar of een bepaald gebied mooi is. Als het antwoord Pura Vida! is, moet je zeker gaan!

Zomer op Cuba!

Swingen op het ritme van de salsa, genieten van een Cuba Libre op de prachtige stranden, maar ook van schitterende natuur en een indrukwekkend verleden. Cuba is een zonovergoten eiland dat veel te bieden heeft. Tijdens deze rondreis zie je vele facetten van het eiland: van mooie koloniale steden als Havana en Trinidad tot de prachtige natuur van Viñales. En de herfst? Die is in geen velden of wegen te bekennen!

Genieten op Gran Ganaria

Niet echt tropisch, maar wel heel lekker weer is het op Gran Ganaria. Gran Canaria… dit vakantie eiland heeft alles wat je van een zonvakantie verlangt: een heerlijk klimaat en een zon die altijd schijnt. In de wintermaanden is het lenteachtig weer met temperaturen rond de 20 graden. Er valt zeer weinig regen op Gran Canaria; gemiddeld maar 3 dagen per jaar. Lekker de herfst ontvluchten!

Verwenweek Portugal

Zou jij je Qi  ( levensenergie) weer willen laten stromen en in die week tot rust komen, al het hoofdwerk loslaten en weer voelen dat je leeft? Je prettiger in je vel voelen door lichaamsoefeningen maar ook wandelingen in de natuur ? Als dat zo is dan ben je van harte welkom bij onze vitaliteit / verwen vakantieweek die wordt gehouden in een prachtige villa in het zuiden van Portugal, midden in de natuur, omgeven door olijf- en fruitbomen en prachtige vergezichten. Het programma van deze vitaliteit week is zodanig dat er op fysiek en mentaal niveau gewerkt wordt aan je gezondheid en er tegelijkertijd ook alle ruimte is voor vakantie.

Tropisch Gambia

Niet zo heel gek ver vliegen en toch altijd zomer? Dat is het in Gambia! Ga jij mee op dit tropische avontuur naar The Smiling Coast of Africa: Gambia? Lekker veel vitamine Z(on), gecombineerd met één en al Afrikaanse gezelligheid. Dit is nu al de topper van deze winter! In een heerlijk hotel, beoordeeld met een 8,3 op Zoover.nl!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
luxe hotels met kinderen
By Margret ·
23 juli 2021

Kamperen zorgt voor fijne vakantie herinneringen

Het zijn bij jou ook vast de simpele kampeervakanties met je ouders waaraan je met plezier terugdenkt. Voor kinderen hoef je namelijk geen dure en luxe reisjes te regelen naar een ver oord, om je kinderen fijne herinneringen aan vakanties te bezorgen.
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!