Thaise yogales in Phuket live vanuit je woonkamer

Goed nieuws voor iedereen die droomt van een reis door Thailand en van yogalessen met spectaculaire Thaise uitzichten. Tourism Authority of Thailand (TAT) heeft de handen ineengeslagen met OneFit en zendt zaterdag 8 mei om 09:30 live vanuit het prachtige Six Senses Yao Noi Hotel nabij Phuket een yogales uit.

Dr. Aneesh is ayurvedische arts, yogaleraar en meditatie expert en neemt de deelnemers gedurende 45 minuten mee op een adembenemende yogareis.

Unieke ervaring

Yoga heeft haar populariteit te danken aan onder andere de vele gezondheidsvoordelen die de sport met zich meebrengt. Naast de lichamelijke voordelen zoals het versterken van de spieren, verhogen van het uithoudingsvermogen en bevorderen van de flexibiliteit, zorgt yoga voor ontspanning, focus op het hier en nu en innerlijke rust. Thailand is een populaire bestemming onder yoga-beoefenaars, mede dankzij de diepgewortelde spirituele cultuur en het grote aanbod aan yogastudio’s en retraites. Het Six Senses Yao Noi Hotel brengt het beste van beide werelden samen tijdens de yogasessie, en neemt deelnemers virtueel mee naar een prachtige plek met een adembenemend uitzicht over de omliggende ongerepte natuur van Thailand. Tijdens de les komen Asana (beweging), Pranayama (ademhaling) en Dhyana (meditatie) aan bod.

Deelnemen en winnen

Deelnemen kan via OneFit, een maandelijks membership dat toegang geeft tot sportscholen en studio’s door verschillende steden in Nederland. Iedereen die op Instagram Stories een foto of screenshot van de les deelt maakt bovendien kans op één van de drie Panpuri beauty pakketten – een luxe Thais wellness brand.

Reizen naar Thailand

Een extra aangewakkerde reislust na het volgen van de yogales? Dan is er goed nieuws: vanaf 1 juli 2021 zijn gevaccineerde bezoekers die een negatief PCR-testresultaat hebben, vrijgesteld van quarantaine als zij in Phuket landen. Wel moeten ze ten minste 7 dagen in Phuket blijven voordat ze naar een andere provincie kunnen gaan. De niet-gevaccineerde bezoekers die een negatief PCR-testresultaat hebben, zullen 7 dagen (8 nachten) in quarantaine worden geplaatst, op eigen kosten, in een gecertificeerd hotel. Voor minder dan 45 dagen is geen visum vereist. Anders staat het toeristenvisum (TR) een verblijf van 60 dagen toe, dat met nog eens 30 dagen kan worden verlengd.

Niet zelf backpacken maar liever met een leuke groep singles naar Thailand? Dat is geen enkel probleem. Er zijn talrijke mooie rondreizen te vinden! Hieronder tref je een selectie groepsreizen aan.

Fox Reizen – Shoestring – Kras Reizen – Sawadee.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!