groepsvakanties singles

The North Face® wil imago van ontdekkingsreizen veranderen

Het bekende outdoormerk The North Face® lanceert officieel ‘Move Mountains’, een wereldwijde beweging die het imago van ontdekkingsreizen moet veranderen door de verhalen van avontuurlijke en moedige vrouwen te eren en te delen. Zo hoopt het merk de inspiratie te zijn voor een nieuwe generatie van krachtige en zelfverzekerde vrouwen.

Vrouwen delen ontdekkingsverhalen

‘Move Mountains’ is het eerste wereldwijde initiatief dat volledig is gericht op vrouwen en draait om het delen van hun ontdekkingsverhalen. Het initiatief omvat diverse acties om de volgende generatie ontdekkers te creëren. En er is een zakelijk commitment van The North Face® om het initiatief mee te nemen in marketingcampagnes en productontwerpen.

The North Face® streeft naar gelijke representatie van vrouwen in alle advertenties, socialmediaposts en content. Verder moedigt het merk met deze beweging anderen aan om de verhalen van inspirerende vrouwen te delen op social media via de hashtag #SheMovesMountains. Deze verhalen verzamelt The North Face® op thenorthface.com/shemovesmountains, waarna ze deze zomer worden omgezet in publieke kunst in New York City en vanaf deze lente in The North Face®-winkels in Londen.

 

 

Grenzen verleggen

Aan de basis van ‘Move Mountains’ ligt het eren van verhalen van vrouwen die grenzen verleggen, onder wie de volgende The North Face®-atleten: alpiniste Hilaree Nelson, klimlegendes Ashima Shiraishi en Margo Hayes, en ultrarunner en activiste Fernanda Maciel. Rondom hen is een serie van korte films gemaakt, waarin andere rolmodellen vertellen waarom ze hen bewonderen.

The North Face® zet ook vrouwen in de schijnwerpers die rolmodellen zijn op gebieden die niet per se iets met fysieke ontdekkingstochten te maken hebben, zoals voorvechter van vrouwenrechten America Ferrera, NASA-wetenschapper Tierra Guinn Fletcher en muzikante en activiste Madame Gandhi.

Vrouwelijke rolmodellen

Al tientallen jaren bestaat ons atletenteam mede uit vrouwen die voor het eerst bergen beklimmen of 100-mijlsraces winnen. We weten dus als geen ander dat er veel vrouwen zijn die elke dag ongelooflijke en inspirerende dingen bereiken. Toch zien vrouwen en meisjes zich niet voldoende vertegenwoordigd als ontdekkers”, zegt Tom Herbst, global vicepresident marketing bij The North Face®.

“We zijn dit initiatief begonnen op basis van een eenvoudige theorie dat als vrouwen en meisjes meer rolmodellen zien in de wereld van het ontdekken, er vanzelf meer vrouwelijke rolmodellen zullen zijn in toekomstige generaties. Daarom willen we ons storytellingplatform inzetten om de stem van vrouwen te laten horen die grenzen verleggen in alle takken van het ontdekken, hun verhalen te tonen en anderen aan te moedigen hetzelfde te doen.”

Bron: Verkeersbureau

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!