groepsvakanties singles

The North Face® wil imago van ontdekkingsreizen veranderen

Het bekende outdoormerk The North Face® lanceert officieel ‘Move Mountains’, een wereldwijde beweging die het imago van ontdekkingsreizen moet veranderen door de verhalen van avontuurlijke en moedige vrouwen te eren en te delen. Zo hoopt het merk de inspiratie te zijn voor een nieuwe generatie van krachtige en zelfverzekerde vrouwen.

Vrouwen delen ontdekkingsverhalen

‘Move Mountains’ is het eerste wereldwijde initiatief dat volledig is gericht op vrouwen en draait om het delen van hun ontdekkingsverhalen. Het initiatief omvat diverse acties om de volgende generatie ontdekkers te creëren. En er is een zakelijk commitment van The North Face® om het initiatief mee te nemen in marketingcampagnes en productontwerpen.

The North Face® streeft naar gelijke representatie van vrouwen in alle advertenties, socialmediaposts en content. Verder moedigt het merk met deze beweging anderen aan om de verhalen van inspirerende vrouwen te delen op social media via de hashtag #SheMovesMountains. Deze verhalen verzamelt The North Face® op thenorthface.com/shemovesmountains, waarna ze deze zomer worden omgezet in publieke kunst in New York City en vanaf deze lente in The North Face®-winkels in Londen.

 

 

Grenzen verleggen

Aan de basis van ‘Move Mountains’ ligt het eren van verhalen van vrouwen die grenzen verleggen, onder wie de volgende The North Face®-atleten: alpiniste Hilaree Nelson, klimlegendes Ashima Shiraishi en Margo Hayes, en ultrarunner en activiste Fernanda Maciel. Rondom hen is een serie van korte films gemaakt, waarin andere rolmodellen vertellen waarom ze hen bewonderen.

The North Face® zet ook vrouwen in de schijnwerpers die rolmodellen zijn op gebieden die niet per se iets met fysieke ontdekkingstochten te maken hebben, zoals voorvechter van vrouwenrechten America Ferrera, NASA-wetenschapper Tierra Guinn Fletcher en muzikante en activiste Madame Gandhi.

Vrouwelijke rolmodellen

Al tientallen jaren bestaat ons atletenteam mede uit vrouwen die voor het eerst bergen beklimmen of 100-mijlsraces winnen. We weten dus als geen ander dat er veel vrouwen zijn die elke dag ongelooflijke en inspirerende dingen bereiken. Toch zien vrouwen en meisjes zich niet voldoende vertegenwoordigd als ontdekkers”, zegt Tom Herbst, global vicepresident marketing bij The North Face®.

“We zijn dit initiatief begonnen op basis van een eenvoudige theorie dat als vrouwen en meisjes meer rolmodellen zien in de wereld van het ontdekken, er vanzelf meer vrouwelijke rolmodellen zullen zijn in toekomstige generaties. Daarom willen we ons storytellingplatform inzetten om de stem van vrouwen te laten horen die grenzen verleggen in alle takken van het ontdekken, hun verhalen te tonen en anderen aan te moedigen hetzelfde te doen.”

Bron: Verkeersbureau

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
luxe hotels met kinderen
By Margret ·
23 juli 2021

Kamperen zorgt voor fijne vakantie herinneringen

Het zijn bij jou ook vast de simpele kampeervakanties met je ouders waaraan je met plezier terugdenkt. Voor kinderen hoef je namelijk geen dure en luxe reisjes te regelen naar een ver oord, om je kinderen fijne herinneringen aan vakanties te bezorgen.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!