tinder dating reizen app

Tinder datingapp voor reizigers

Datingsite Miss Travel heeft een app ontwikkeld die het mogelijk maakt om je vakantie te plannen met complete vreemden die net als jij op reis willen. Uiteraard met als bedoeling dat je de match van je leven vindt!

Reizen met een ‘vreemde’

Zou je de wereld wel rond willen reizen met een leuke single man of vrouw die eigenlijk een compleet vreemde voor je is? Singles die niet alleen willen reizen maar ook niet willen aansluiten in een groep zouden aantoonbaar geïnteresseerd zijn in deze nieuwe dating-reis-app: ook wel “Tinder voor reizigers genoemd”. De reis-dating website Miss Travel bestaat al sinds 2012 maar is nu ook gestart met deze app waarvan ze hoopt dat het Britse publiek zal omarmen.

Singles + Match & Reizen

Vakantiegangers die nieuwe mensen willen ontmoeten in het buitenland gebruiken al apps zoals Plenty of Fish en Happn. Deze apps gebruiken GPS om anderen singles in de omgeving te vinden waar je mee kunt flirten. Maar Miss Travel doet een paar stappen terug waarbij reizigers starten bij de planningsfase van hun reis. Met de app kunnen ze hun vakantie (laten) organiseren en boeken, samen met een vreemde.

Nieuwe mensen ontmoeten

Miss Travel zegt dat de doelstellingen zijn gebaseerd op de ervaring van het ontmoeten van nieuwe mensen en het verkennen van nieuwe plaatsen. Mannen worden gevraagd om een ​​contributie te betalen, maar vrouwen kunnen gratis lid worden.

Kosten dekken?

In een verzoek kan je aangeven of je op zoek bent naar iemand om mee rond te reizen, iemand die je een stad of streek laat zien of nog simpeler: iemand te komen bezoeken in hun eigen stad. Er zijn drie manieren om te betalen voor een reis. De royale (of wanhopige..) kan aanbieden om voor je te betalen zodat je komt of meegaat. Alternatief: je kan ook aangeven dat je alleen reis

Er zijn drie manieren om te betalen voor een reis ook. De gulle (of wanhopige, afhankelijk van jouw perspectief..) kan aanbieden om voor jou te betalen, je kunt ook aangeven dat je alleen bereid bent af te reizen als je ‘date’ voor jou betaalt of je geeft aan dat alle kosten 50/50 worden voldaan.

Zoekcriteria

Potentiele dates kunnen worden gezocht door het specificeren van de zoekcriteria zoals het type reis maar ook of de persoon in kwestie door de background-check is gekomen van de website. Dit laatste wordt aanbevolen maar is niet verplicht. Wanneer je een match gevonden hebt raadt de site je verder aan je gezonde verstand te gebruiken wanneer je elkaar ontmoet na het eerste contact via internet. Iets voor jou of kies je liever op een andere manier je reisgenoot uit?

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.
vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!