gelijkgestemden op singlereis

TIP: Groepsreizen met Vlaamse Singles!

We zijn dol op onze Belgische zuiderburen en we gaan graag een weekendje shoppen in Antwerpen of met onze nieuwe liefde een romantisch weekend naar Brugge, maar hoe zit het met de Vlamingen zelf? Waar gaan zij graag naar toe op vakantie en gezien het toenemend aantal singles, met wie?

Vrijgezelle Vlamingen

België kent een behoorlijk aantal singles en de groep alleenstaanden wordt alleen maar groter. In 2030 zijn er naar alle waarschijnlijkheid maar liefst een miljoen Vlaamse singles! Dat maakt dat ook de singles-markt booming business is bij onze zuiderburen. Hoewel Nederland voorloopt qua ontwikkeling en vooral hoeveelheid aan mogelijkheden om andere singles te ontmoeten zijn ze in België bezig met een heuse inhaalslag. Steeds meer datingsites richten zich op de Vlaamse vrijgezel, speeddate organisaties ontdekken dat er in België nog heel wat loslopende singles zijn die graag aan elkaar worden voorgesteld en ook de reisbranche ziet volop mogelijkheden voor groepsreizen met Belgen.

Op reis met landgenoten

Zowel voor daten als reizen geldt dat singles graag met andere Vlamingen op date of op reis gaan. En hoewel een match tussen een Belg en een Nederlander beslist niet is uitgesloten, of een gemengde reisgroep van Nederlanders en Belgen niet tot de onmogelijkheden behoort, is het nu eenmaal een gegeven dat de meeste singles zich het meest op hun gemak voelen bij landgenoten. Dat is ook niet zo vreemd. Hoewel België om de hoek ligt, is er toch wel degelijk sprake van een cultuurverschil. Niet onoverkomelijk, maar wel eentje om je bewust van te zijn. Zeker als het om de liefde gaat maar ook wanneer je met een groep singles op vakantie wilt.

Ingetogen Belgen

Met een groepsreis meegaan is al een hele uitdaging op zich. Maar een vakantie met onbekende singles… dat is een avontuur waar zelfs de onverschrokken ‘brutale Nederlander’ zich nog lang niet altijd aan waagt. Laat staan de van nature ietwat meer ingetogen Belg. Die moet wellicht nog meer drempels overwinnen om met een groep singles op avontuur te gaan! Wanneer ze besluiten dit wel te doen, dan is het extra fijn om te merken dat ze niet alleen leuke soortgenoten ontmoeten, maar dat het ook nog eens landgenoten zijn!

Groepsreizen voor Vlaamse singles

Ook op Singlessite.nl en Single2Travel.nl zien we een toename van bezoekers afkomstige uit Vlaanderen op zoek naar informatie over daten, speeddaten, singlefeesten en groepsreizen. Deze worden vooralsnog veelal georganiseerd in Nederland of vinden hier hun oorsprong. Om ook de Vlaamse single te attenderen op de mogelijkheden in eigen land hebben ze op Singlessite.nl een nieuwe gids in het leven geroepen: Singles Vlaanderen Gids. Hierin vindt de Belgische vrijgezel mogelijkheden om te daten en reizen met soortgenoten.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!