Eenoudervakantie zomer

TIP: verrassende zomervakanties voor eenoudergezinnen

Écht helemaal ontspannen en op en top genieten samen met je kids deze zomervakantie? Ontdek dan de verrassende leuke eenoudervakanties van Maris Life. Voor alle alleenstaande papa’s en mama’s die dolgraag met de kinderen willen genieten van de Griekse zon hebben we twee fantastische vakantiebestemmingen gevonden.

Iedereen relaxed op Rhodos

Eenoudergezinnen kunnen meer dan wie dan ook wel een ontspannen zomervakantie gebruiken. En wat is er nu leuker dan een zon-zee-strand vakantie op een bestemming waar ook de cultuur nog voor het oprapen ligt? Het Griekse eiland Rhodos is een uitermate fijne vakantiebestemming voor ouders en kinderen. Die lekkere mix van zon, zee én zwembad in combinatie met de Griekse sfeer en een vleugje historie maakt dat echt iedereen het op Rhodos naar zijn zin heeft!

Ukkies & Kids

Heb je nog jonge kinderen (tot vier jaar)? Ook dan is deze Rhodos vakantie een uitstekende keuze! Er zijn speciale vertrekdata voor eenoudergezinnen met ukkies zodat jij samen met andere ouders een zorgeloze vakantie tegemoet gaat. Heb je al wat grotere kinderen? Ook dan is Rhodos een hele toffe vakantiebestemming. Want Maris Life organiseert niet alleen bijzonder leuke excursies op het eiland maar verzorgt ook de animatie voor de kinderen. Kan jij eens lekker achterover leunen in die strandstoel.

Luxe, vrijheid & nieuwe vrienden!

De eenoudervakantie naar Rhodos staat in het teken van uitrusten, ontspannen en genieten! Jullie verblijven in een viersterrenhotel met halfpension zodat vakantie ook voor jou echt vakantie is. Wist je trouwens dat niet alleen je kinderen razendsnel nieuwe vriendjes maken? Voordat je het weet heb ook jij er een hele nieuwe vriendengroep bij! De gezelligheid met andere ouders is natuurlijk heel vrijblijvend. Alles mag en niets moet. Het is tenslotte vakantie! Kijk voor alle vertrekdata en meer info over deze heerlijke eenoudervakanties naar Rhodos snel op de site van Maris Life!

Voordelig met de kids op vakantie

1oudervakantie kreta

Een zomervakantie met mooie stranden, lekker eten, beetje cultuur en heel veel toffe excursies kost normaal gesproken een aardige duit. Iets dat niet iedere alleenstaande ouder zomaar kan opbrengen. Daarom is het goed te weten dat Maris Life ook een heel aantrekkelijk geprijsde zomervakantie op het programma heeft staan! Wij weten zeker dat jij en de kids optimaal gaan genieten tijdens deze voordelige vakantie naar Kreta.

Eilandvakantie Kreta

Kreta is het grootste eiland van Griekenland en er wonen meer dan 600.000 mensen. Hoewel sommige stukken behoorlijk dichtbevolkt zijn, kan je ook nog steeds prachtig verlaten plekjes vinden. Omdat Kreta heel zuidelijk gelegen is hoef je je nooit zorgen te maken over het weer. Wel zo relaxed natuurlijk om met die gedachte jullie koffers in te pakken! Omdat iedereen anders is geldt ook voor deze eenoudervakantie dat jij hem zo rustig of actief kunt maken als je zelf wilt. De hele week met een boekje aan het zwembad of met alle leuke excursies mee? Het kan allemaal.

Kleinschalige gezelligheid

Tijdens deze eenoudervakantie logeren jullie in een kleinschalig appartementencomplex waarbij het zwembad de centrale plek inneemt. Er staan voldoende parasols, dus aan een beetje schaduw geen gebrek. Terwijl de kids lekker aan het zwemmen zijn, kan jij eindelijk dat ene boek uitlezen, relaxen, genieten van de zon of gezellig kletsen met andere ouders. Het gezellig kleinschalige vakantiecomplex ligt vlakbij een leuk stadje waar je heerlijk kunt eten! Alle info over deze voordelige eenoudervakantie van Maris Life naar Kreta ontdek je hier.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!