kamperen

Tips om je kampeerplek schoon te houden

Nu de regels beginnen te versoepelen, beginnen vele mensen weer na te denken over vakantie. Veel mensen zijn echter van mening dat vakantie in eerste instantie dichter bij huis zal zijn en dat gebeurd waarschijnlijk met de auto. Terwijl eigenaren van campers zich voorbereiden op het komende seizoen, bieden we enkele tips om je kampeerplek schoon te houden.

  1. Zet een DIY gootsteen op

Het is moeilijk om een ​​gootsteen met stromend water te vinden om af te wassen op campings en picknickplaatsen, maar hygiëne is nu belangrijker dan ooit. Om je eigen gootsteen te maken, zet je een ton van ongeveer 20 liter met een opzetkraan op de rand van een picknicktafel. Plaats een emmer eronder. Laat vervolgens het water uit de kraan lopen en je kunt je vaat wassen.

  1. Maak je gietijzer schoon

Terwijl het kookgerei nog warm is (maar niet heet), spoel je de pan af met warm water. Gebruik vervolgens een schrobborstel om alle etensresten en vet te verwijderen. Dep droog met een handdoek en laat het aan de lucht drogen. Als de afwerking er glanzend en zwart uitziet, ben je klaar. Onthoud gewoon de #1-regel van gietijzer: gebruik nooit zeep!

  1. Pak het in

Zorg ervoor dat je veel vuilniszakken, boodschappentassen en grote hersluitbare zakjes meeneemt. Deze zijn handig voor alles, van het bewaren van overgebleven eten tot het sorteren van de was tot het opbergen van een nat zwempak.

  1. Maak de koelbox grondig schoon

Meng een kleine hoeveelheid baksoda en water tot een pasta. Laat de pasta 3-5 minuten intrekken. Gebruik vervolgens een borstel om de binnen- en buitenkant van de koelbox te schrobben. Giet een kleine hoeveelheid azijn in de koelbox tot de pasta bubbelt. Leeg de koelbox via de tuit of kantel. Spoel af met koud water, laat weer uitlekken en veeg droog.

  1. Droog je tent 
    Voorkom ophoping van schimmel op je tent. Meng 1 kopje citroensap, 1 kopje zout en 1 liter warm water. Gebruik schrobborstel en schrob met het mengsel. Laat de tent volledig drogen.
  2. Ontpluis je raamschermen 
    In de zomer lijken pollen overal te zijn. In plaats van het raam van je camper te wassen, kun je gemakkelijk een pluizenroller gebruiken. Laat het gewoon over het raam gaan om het snel op te pakken en je bent klaar.

Bron: Womenonline

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

weekendje weg singles
By Margret ·
20 juli 2021

Waar vind je singles in Londen, Parijs en Brussel?

Woon je in Parijs, Brussel of Londen of ben je er voor een vakantie of stedentrip? En kijk je er naar uit een leuke man of vrouw te ontmoeten? Dan is het in ieder geval handig om je naar die plaatsen te begeven waar anderen zich ook bevinden.
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
luxe hotels met kinderen
By Margret ·
23 juli 2021

Kamperen zorgt voor fijne vakantie herinneringen

Het zijn bij jou ook vast de simpele kampeervakanties met je ouders waaraan je met plezier terugdenkt. Voor kinderen hoef je namelijk geen dure en luxe reisjes te regelen naar een ver oord, om je kinderen fijne herinneringen aan vakanties te bezorgen.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!