tips fotos vakantie

Tips om je niet te vervelen in de vakantie

Het is bijna zover: zomervakantie! Eindelijk zeeën van tijd. Maar wat vang je daar nou eigenlijk mee aan? Om er zeker van te zijn dat jij niet verveelt deze zomer hebben we enkele tips. Zo heb je de beste zomervakantie ooit!

 1. Ga naar een andere stad
  Ga je niet op vakantie? Plan dan een trip naar een andere stad, in eigen land. Zo heb je het gevoel dat je weg bent geweest, zonder dat het veel geld kost. Of kies een van deze lekkerste stranden uit in eigen land.
 1. Ga sporten
  Besteed je tijd goed: ga een rondje hardlopen. Was je altijd gek op volleyballen, maar is dit erbij ingeschoten? Pak dit dan weer op.
 1. Bedenk een nieuwe hobby
  Want nu heb je er tijd voor! Probeer dat schilderpaneel eens uit of leer piano spelen.
 1. Spreek met zoveel mogelijk mensen af
  Maak nu tijd voor iedereen tegen wie je zei: “ja leuk, laten we afspreken.” Maar bij wie het er nooit van is gekomen. Je nicht, oud-klasgenoot, collega of vriend(in): bel ze op voor een afspraak.
 1. Lees een boek
  Ga naar de bibliotheek en verdiep je in de wondere wereld van de literatuur. Lees een goede roman of leer wat nieuws bij door een educatief boek. De keuze is aan jou.
 1. Bekijk je favoriete films
  Spreek met al je vrienden en vriendinnen af om een marathon te kijken van jullie favoriete film of serie. Wordt het de Orange reeks? Of toch Narcos
 1. Kook of bak iets lekkers
  Altijd al dat ene recept willen proberen? Of die brownies willen bakken? Doe dit nu! Zelfs als het niet in één keer lukt: at least you tried! 8. Neem
 1. Neem je ouders mee uiteten
  Breng tijd door met je familie, neem bijvoorbeeld je ouders mee uiteten. Grote kans dat ze dit zullen waarderen: gezelligheid én lekker eten, win-win.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!