vakantieliefde

Tips voor safe seks on the beach

Single zijn heeft ook echt zo zijn voordelen. Je bent zo vrij als een vogeltje en je hoeft je dus niet in te houden als je een lekker sex-on-the-beach exemplaar ontmoet op je vakantiebestemming. Voordat je op het strand gaat liggen rollebollen, even wat handige do’s en don’ts voor je op een rij.

Geen pottenkijkers

Als je sekst op het strand, wil je natuurlijk geen pottenkijkers. Loop dus een stukje door, totdat er geen mensen meer in de buurt zijn. Het allerbest is nog om te wachten tot het donker is. Vind je het zelfs dan nog geen prettig idee? Je kunt ook een windscherm meenemen. Kleine kans dat jouw blote kont gezien wordt!

Vergeet je strandlaken of grote omslagdoek niet!

Het is ook geen slecht idee om een groot badlaken mee te nemen. Dit zorgt immers voor minder zand tussen je billen! En zand is ook niet zo fijn voor een vagina…

Boetes en celstraf

Let op in welk land je sekst op het strand. In Oost-Europese landen kun je namelijk een celstraf riskeren. Als je in Spanje strandseks hebt en je wordt betrapt, kun je een fikse boete verwachten (denk aan een euro of 75.000). Ook in Kroatië kun je een geldboete krijgen, al is die vele malen lager dan in Spanje.

Handje vasthouden

In landen als Dubaï mag je niet eens openbaar zoenen en hand in hand lopen zien ze daar ook liever niet. Laat staan seks! In Turkije en Griekenland kun je ook een gevangenisstraf verwachten. Hier kun je dus beter je hotelkamer induiken.

Si!

Italië is iets vriendelijker. Het schijnt dat je daar overdag mag seksen aan de kust, maar ’s avonds is het verboden. Het beste kun je in Scandinavië seksen. De boeteprijzen zijn daar laag en in Noorwegen kun je er zelfs met alleen een waarschuwing vanaf komen.

Waterproof

Kun je het toch echt niet laten, maar wil je ook geen boete of een aantal maanden in de cel riskeren? Je kunt ook seksen in de zee! Zorg wel dat je echt opgewonden bent, want in het begin kan seks in het water best wat moeizaam gaan. En condooms zijn ook niet waterproof, dus wees zeker van je sekspartner. Seks in het water is erg fijn, want het valt voor anderen niet op. Tenminste, als jullie je zwemkleding niet kwijt raken in zee.

Bron: Vrouwonline

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!