vakantieromance

Toe aan een vakantieliefde? 5 tips!

Een nieuwe omgeving ver weg van alle dagelijkse verplichtingen is het perfecte decor voor een ontluikende vakantieromance. Deze vijf tips helpen je om andere vakantiegangers of lokale singles beter te leren kennen.

1. Heb je nog nooit een rots beklommen, een duikcursus gevolgd of op een paard gereden langs een verre kustlijn? Grijp dan je kans. Interessante vrijgezellen ontmoet je vaak tijdens activiteiten waar je anders nooit aan zou denken.

2. Niet zo avontuurlijk aangelegd? Prop je koffer dan vol met je mooiste bikini’s en huur een ligstoel aan het zwembad. Als je gezien wil worden, is een lui dagje aan het water de ideale plek om aandacht van mannen te trekken. Zon altijd op je rug. Zo zie je wie er aankomt en of je jouw hoofd subtiel moet omdraaien of niet.

3. Op vakantie durf je al eens dieper in het (cocktail)glas kijken. Zeker als er een paar vriendinnen mee zijn, vallen alle remmingen weg. Zit je ideale man net naast jullie tafel? Raap al jouw moed bij elkaar, stel jezelf voor en trakteer hem op een drankje.

4. Je maakt veel kans op een leuke romance als je openstaat voor ongedwongen vriendschappen. Houd rekening met onverwachte ontmoetingen, maar maak er geen wedstrijd van. Behandel potentiële vakantieliefdes met hetzelfde respect waarmee jij benaderd wil worden.

5. Zoek op voorhand uit hoe mensen flirten in het land waar je naartoe reist. In Nederland raken we de ander vaak subtiel aan tijdens het verleidingsspel, maar in sommige delen van Azië ga je dan al te ver. In Latijns-Amerika zijn aanrakingen dan weer normaal en moet je iets duidelijker te werk gaan.

Bron: Nieuwsblad

Lisa

Werkt sinds 2011 bij Singlessite en Single2Travel | Kookt graag gerechten uit de Italiaanse, Thaise of Balkan-keuken | Muziekliefhebber | Netflix tot in de late uurtjes

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

3 tips voor je singlereis
By Scott ·
25 januari 2023

3 tips voor je singlereis

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!