vakantieromance

Toe aan een vakantieliefde? 5 tips!

Een nieuwe omgeving ver weg van alle dagelijkse verplichtingen is het perfecte decor voor een ontluikende vakantieromance. Deze vijf tips helpen je om andere vakantiegangers of lokale singles beter te leren kennen.

1. Heb je nog nooit een rots beklommen, een duikcursus gevolgd of op een paard gereden langs een verre kustlijn? Grijp dan je kans. Interessante vrijgezellen ontmoet je vaak tijdens activiteiten waar je anders nooit aan zou denken.

2. Niet zo avontuurlijk aangelegd? Prop je koffer dan vol met je mooiste bikini’s en huur een ligstoel aan het zwembad. Als je gezien wil worden, is een lui dagje aan het water de ideale plek om aandacht van mannen te trekken. Zon altijd op je rug. Zo zie je wie er aankomt en of je jouw hoofd subtiel moet omdraaien of niet.

3. Op vakantie durf je al eens dieper in het (cocktail)glas kijken. Zeker als er een paar vriendinnen mee zijn, vallen alle remmingen weg. Zit je ideale man net naast jullie tafel? Raap al jouw moed bij elkaar, stel jezelf voor en trakteer hem op een drankje.

4. Je maakt veel kans op een leuke romance als je openstaat voor ongedwongen vriendschappen. Houd rekening met onverwachte ontmoetingen, maar maak er geen wedstrijd van. Behandel potentiële vakantieliefdes met hetzelfde respect waarmee jij benaderd wil worden.

5. Zoek op voorhand uit hoe mensen flirten in het land waar je naartoe reist. In Nederland raken we de ander vaak subtiel aan tijdens het verleidingsspel, maar in sommige delen van Azië ga je dan al te ver. In Latijns-Amerika zijn aanrakingen dan weer normaal en moet je iets duidelijker te werk gaan.

Bron: Nieuwsblad

Lisa

Werkt sinds 2011 bij Singlessite en Single2Travel | Kookt graag gerechten uit de Italiaanse, Thaise of Balkan-keuken | Muziekliefhebber | Netflix tot in de late uurtjes

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
luxe hotels met kinderen
By Margret ·
23 juli 2021

Kamperen zorgt voor fijne vakantie herinneringen

Het zijn bij jou ook vast de simpele kampeervakanties met je ouders waaraan je met plezier terugdenkt. Voor kinderen hoef je namelijk geen dure en luxe reisjes te regelen naar een ver oord, om je kinderen fijne herinneringen aan vakanties te bezorgen.
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!
koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!