seksspeeltjes mee vakantie

Toename online aanvragen visum

Een verre reis maken is niet alleen leuk en spannend maar er komt ook de nodige voorbereiding bij kijken. Inentingen, inpakken, de juiste koffer of backpack, een goede reisverzekering afsluiten en niet te vergeten een geldig visum voor jouw vakantiebestemming! Gelukkig hoeft dat voor veel landen niet meer ter plekke en kan het ook online!

Toename landen visum online

E-Visums.nl constateert een toename in het aantal landen waarbij een visum online kan worden aangevraagd. Met deze volledige digitale methode kunnen reizigers alle gegevens digitaal aanleveren. Het is voor hen niet meer nodig om de ambassade van het desbetreffende land te bezoeken. Dit scheelt reizigers veel tijd, reiskosten en stress voor vertrek.

Extra landen

Landen waarvoor een online visum, ofwel e-visum, beschikbaar is gekomen zijn onder andere; Canada, India, Kenia, Myanmar en Turkije. Recent is Vietnam daar bijgekomen en Thailand gaat vanaf 2018 met een e-visum werken. Ook Egypte maakt plannen om hier in de toekomst mee te starten. Voorheen was het voor deze landen alleen mogelijk om een visum aan te vragen door een bezoek te brengen aan de ambassade. Vaak kost dit bezoek een reiziger de hele dag, terwijl een online visumaanvraag aanzienlijk sneller verloopt.

Visumaanvraag

Wanneer reizigers zelf online een visum aanvragen bij de ministeries van buitenlandse zaken, lopen zij veelal tegen problemen aan. Ambassades zijn niet altijd goed bereikbaar, soms is contact zelfs alleen mogelijk via de website of mail. Verder is de betaling vaak alleen mogelijk met gebruik van een creditcard. De informatie wat betreft de visumaanvraag is niet beschikbaar in het Nederlands. Wanneer er een fout zit in de gegevens kan het zijn dat de reiziger zijn visum ontvangt, maar vervolgens geweigerd wordt om het vliegtuig te betreden.

Online biedt gemak en zekerheid

Online visumbureau E-Visums.nl merkt dat steeds meer reizigers de voorkeur geven aan het werken met een online visumbureau, vanwege het gemak en de zekerheid. De specifieke voorwaarden voor een visumaanvraag kunnen enorm verschillen per land. Voor sommige landen is het noodzakelijk om een paspoort, pasfoto’s en hotelgegevens op te sturen, voor andere landen gelden weer andere regels. E-Visums.nl: “Reizigers vinden gemak en zekerheid erg belangrijk. Onze service is hierop afgestemd; de visumaanvraag verloopt in het Nederlands en ons kantoor is goed bereikbaar. We zien dit terug in de visumaanvragen”.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Tips voor het inpakken van je koffer voor een actieve singlevakantie
By Scott ·
22 februari 2024

Tips voor het inpakken van je koffer voor een actieve singlevakantie

Ontdek in je eentje de prachtige natuur van Zeeland
By Scott ·
22 februari 2024

Ontdek in je eentje de prachtige natuur van Zeeland

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!