tom waes reizen

Tom en Floortje: onmisbare reistoppers op TV

Reisliefhebbers kunnen op dit moment hun hart ophalen. Niet alleen fans van Floortje Dessing zitten weer voor de buis gekluisterd om al haar avonturen te in ‘Floortje naar het einde van de wereld’ . Ook haar Vlaamse evenknie Tom Waes is te bewonderen met een schitterende nieuwe reeks van ‘Reizen Waes’.

De wereld aan je voeten

Ieder op hun eigen wijze schotelen ze ons fascinerende mensen voor en de meest prachtige plekken op de wereld! Als je Tom Waes nog niet kent, ga er iedere vrijdag maar eens goed voor zitten! Elke week zie je hoe hij op reis gaat naar een nieuwe bestemming.

Wat ga je zien?

Tom Waes, een Belgisch presentator, reist de wereld af naar gevaarlijke plekken. Door onrust, natuurrampen of andere gevaren zul je hier waarschijnlijk nooit heen willen, maar Tom gaat kijken of je hier eigenlijk wel gewoon op vakantie kunt. En hij is nog grappig ook! In dit seizoen gaat Tom kriskras de wereld over, van Sierra Leone en Tuvalu naar China en uiteindelijk het noorden van de VS.

Floortje

Floortje is bij ons Nederlanders al lang en breed beroemd om haar prachtige reisprogramma’s . In 2016 ontving ze zelfs de Gouden Televizier-ring voor haar programma Floortje naar het einde van de wereld’.  Inmiddels is het vierde seizoen al weer in volle gang. De afleveringen van dit seizoen zijn opgenomen in Wrangel/Siberië, Afrika/Guinee, Tonga, Australië/Maatsuyker Eiland, Chili en Thailand. ‘Floortje Naar Het Einde Van De Wereld’ is  elke zondag te zien om 21.25 uur op NPO1.

Traktatie

Als kijker wordt je door zowel Tom als Floortje getrakteerd op onwaarschijnlijk mooie plekken en vooral op ontmoetingen met gewone mensen die in bijzondere omstandigheden leven. Genieten dus voor iedereen die van reizen houdt en graag inspiratie opdoet voor unieke bestemmingen!

 

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.
italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!