tom waes reizen

Tom en Floortje: onmisbare reistoppers op TV

Reisliefhebbers kunnen op dit moment hun hart ophalen. Niet alleen fans van Floortje Dessing zitten weer voor de buis gekluisterd om al haar avonturen te in ‘Floortje naar het einde van de wereld’ . Ook haar Vlaamse evenknie Tom Waes is te bewonderen met een schitterende nieuwe reeks van ‘Reizen Waes’.

De wereld aan je voeten

Ieder op hun eigen wijze schotelen ze ons fascinerende mensen voor en de meest prachtige plekken op de wereld! Als je Tom Waes nog niet kent, ga er iedere vrijdag maar eens goed voor zitten! Elke week zie je hoe hij op reis gaat naar een nieuwe bestemming.

Wat ga je zien?

Tom Waes, een Belgisch presentator, reist de wereld af naar gevaarlijke plekken. Door onrust, natuurrampen of andere gevaren zul je hier waarschijnlijk nooit heen willen, maar Tom gaat kijken of je hier eigenlijk wel gewoon op vakantie kunt. En hij is nog grappig ook! In dit seizoen gaat Tom kriskras de wereld over, van Sierra Leone en Tuvalu naar China en uiteindelijk het noorden van de VS.

Floortje

Floortje is bij ons Nederlanders al lang en breed beroemd om haar prachtige reisprogramma’s . In 2016 ontving ze zelfs de Gouden Televizier-ring voor haar programma Floortje naar het einde van de wereld’.  Inmiddels is het vierde seizoen al weer in volle gang. De afleveringen van dit seizoen zijn opgenomen in Wrangel/Siberië, Afrika/Guinee, Tonga, Australië/Maatsuyker Eiland, Chili en Thailand. ‘Floortje Naar Het Einde Van De Wereld’ is  elke zondag te zien om 21.25 uur op NPO1.

Traktatie

Als kijker wordt je door zowel Tom als Floortje getrakteerd op onwaarschijnlijk mooie plekken en vooral op ontmoetingen met gewone mensen die in bijzondere omstandigheden leven. Genieten dus voor iedereen die van reizen houdt en graag inspiratie opdoet voor unieke bestemmingen!

 

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

inpak tips backpack
By Monique ·
26 november 2021

Backpacken op avontuur: 11 inpak tips

Ben jij klaar voor je eerste avontuur? Ga je een verre reis naar een bijzondere bestemming maken? Dan is een goed ingepakte rugzak een must. Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een handig lijstje voor je samengesteld.
tips auto vakantie check
By Francien ·
12 november 2021

Met de auto op reis: doe de autovakantiecheck

Heb je een leuk weekend geboekt om singles van jouw leeftijd te leren kennen in de Ardennen of ga je binnenkort op wintersport naar het prachtige Oostenrijk of Italië, de kans groot dat je de auto inpakt en vertrekt!
alleen reizen niet doen
By Monique ·
19 november 2021

Alleen op reis: 7 redenen om het niet te doen

Heb je plannen om een verre reis te gaan maken in je eentje? Een paar weken, maanden of misschien reis je in je wildste fantasieën wel heel de wereld rond in een jaar tijd. Hartstikke tof! Niks mis met plannen maken en alleen reizen, mits je er het juiste type voor bent.
singlereis japan
By Monique ·
16 november 2021

Veelzijdige singlereis: Japan

Japan zal je elk moment verbazen, niets is wat het lijkt. Een reis door ‘het land van de rijzende zon’ is een reis vol contrasten, afwisseling en een kennismaking met eigentijdse wereldsteden, oude heiligdommen en een overweldigende natuur.
vakantie relatie seks
By Monique ·
9 november 2021

Passie, liefde en seks op reis

Als single verliefd worden, de vlinders in je buik voelen op vakantie, heerlijk! En wat let je ook? Je bent ten slotte een vrij en blij en hoeft aan niemand verantwoording af te leggen. Menig single raakt dan ook wel eens tot over zijn oren verliefd op reis.
dierentuin europa
By Monique ·
30 november 2021

De leukste 10 dierentuinen van Europa

Ben je dol op exotische en wilde dieren maar heb je niet het budget om heel de wereld rond te reizen om ze in levenden lijve te aanschouwen? Dan is een bezoekje aan een mooie dierentuin een prima alternatief.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!