tom waes reizen

Tom Waes verklapt zijn laatste reisbestemming

Misschien ben je ook al lang fan van Tom Waes, en zo niet dan is dit een dikke vette aanrader als je van reizen houdt. Tom neemt je mee en geeft je een subliem inkijkje tijdens zijn reizen naar bijzondere bestemmingen.

Bestemming

Onder reisliefhebbers zijn de programma’s van Tom Waes een begrip. Onlangs is het tweede seizoen van Reizen Waes van start gegaan. Inmiddels is ook de bestemming van de laatste aflevering bekend!

Tom Waes kon die bij de aftrap van het tweede seizoen nog niet verklappen, omdat de uitzending nog moest worden opgenomen. In de laatste aflevering op 26 april staat geen land centraal, maar een weg.

Roadtrip

Tom doet iets waar hij al lang van droomt: een roadtrip door Amerika. Geen Route 66 voor Tom, wegens afgezaagd, maar gewoon één cijfertje lager: Route 65. Die weg loopt 1.600 kilometer recht door het midden van de VS. Waes eet er een hamburger van meer dan twee kilo, is er te gast bij een amish-familie en hij ontmoet het hoofd van de Ku Klux Klan.

Het nieuwe seizoen van Toms programma Reizen Waes is sinds 3 april te zien bij de VPRO op NPO 3.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Singlereis Wandelweekend Brabantse Kempen
By Monique ·
25 augustus 2022

Heimwee? Zo kun je toch genieten van een weekendje weg

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!