Top 10 lastminute wintervakanties voor singles

Ben je single en zie je als een berg op tegen de feestdagen? Troost je met de gedachte dat je niet de enige bent. Kerstmis en Oud & Nieuw zijn nu eenmaal niet de favoriete dagen van het jaar als je zonder partner zit. Wij bieden je een ontsnappingsroute, lees je mee?

 

1. Dichtbij maar er toch helemaal tussenuit met andere singles? Boek dan van 23 tot 26 december de Kerstreis van VillaVibes in Havelte. 

2. Op de lange latten, rollebollen in de sneeuw of een zalige apres ski, dat v ind je allemaal in de wintervakantie van Estivant. Van 24 tot 30 december naar Zell am See!

3. Hou je van actief? Dan is actieve winterreis van noSun precies iets voor jou. Je reist af naar de wonderlijke winterwereld in Noorwegen vanaf 30 december. Happy NewYear.

4. Blijf je liever in Nederland? Dan heeft Bradly een heerlijk Kerst & Nieuwjaarsarrangement voor je op de planning staan. Kijk snel verder.

5. Stedentripje Maastricht? Singles van 45+ boeken deze trip bij Kras Reizen

6. Zoek je liever de zon op? Wat dacht je van een duikreis naar Indonesië? Vakantieduiker biedt prachtige singlereizen aan.

7. Met je kids een prachtige reis maken? Dat kan bij Sawadee met de reis naar Jordanie. Een gewelig begin van 2012, dat is zeker!

8. Lekker op wintersportvakantie naar het Oostenrijkse Kirchberg voor singles tussen de 35 en 55 jaar wordt georganiseerd door Cirkel, vertrek 24 december.

9. De single snow club van One2gether Travel vertrekt op 23 december naar Zweden. Dat gaat  vast een heerlijk winteravontuur worden.

10. Het oudejaar in stijl afsluiten? Reis dan af met One2gether Travel naar Las Vegas!

Wel de reiskriebels maar wil je eens kijken wat er nu precies allemaal te doen is voor singles? Dan biedt de reiswijzer van Single2Travel uitkomst, of kijk op Singlevakanties.nl. Meer reizen tijdens de feestdagen ontdek je op onze special en natuurlijk op de singles agenda.

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Single vakantie naar Toscane? 4 tips
By Scott ·
3 februari 2023

Single vakantie naar Toscane? 4 tips

3 tips voor je singlereis
By Scott ·
25 januari 2023

3 tips voor je singlereis

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!