top drie singlereizen

Top 3 meest gewilde singlereizen ziet er zo uit

Het aanbod in reizen speciaal voor singles is de afgelopen jaren flink toegenomen. Maar waar wil de single nou het allerliefste naar toe op vakantie? Single2Travel dook erin en kwam met deze top 3 favoriete zomervakanties van singles!

Nummer 1: avontuurlijke vakanties

De single van nu gaat heel erg graag avontuurlijk op reis. Verre oorden, onbekende bestemmingen, locals ontmoeten en proeven van exotische heerlijkheden. Dat alles uiteraard in een leuke groep met andere alleenstaanden van ongeveer dezelfde leeftijd en onder prima begeleiding. De essentie tijdens deze avontuurlijke reizen voor singles is dat het wel wat –gecontroleerde- spanning en sensatie met zich mee mag brengen. Grenzen verleggen dus. Niet alleen qua persoonlijke verrijking, maar de landsgrenzen verlaten en naar ‘verweggistan’ afreizen is enorm populair. De cijfers van Single2Travel laten zien dat er in de zomermaanden van 2015 massaal gezocht is naar avontuurlijke singlereizen. Landen als Costa Rica en Thailand behoren tot de favorieten, maar ook de Scandinavische landen zijn in trek.

Nummer 2:  weekendje weg

Een weekendje weg is niet alleen populair bij koppels. Ook singles gaan heel graag er even een paar dagen tussen uit voor een korte break of stedentrip. Lekker actief wandelen, moutainbiken, lekker eten en natuurlijk andere leuke singles leren kennen is een favoriet tijdverdrijf. Een weekendje weg of leuke stedentrip voor singles staat dan ook niet voor niets op de tweede plaats. Betaalbare bestemmingen in Europa maken dit een ideale kennismaking met het begrip singlevakanties .

Nummer 3: speciale singlereizen

Gespecialiseerde singlereizen valt te vergelijken met doelgroep-daten. Hier zie je al een aantal jaren gespecialiseerde datingsites voor vegetariërs, 50plussers, hoger opgeleiden enzovoorts die zich richten op een specifieke groep binnen de 2,8 miljoen singles. Dit kwartje is ook gevallen in de reiswereld en de ‘speciale singlereizen’ genieten dan ook een steeds grotere belangstelling. Reizen speciaal voor eenoudergezinnen, vijftigers of zeilers, golfers, of singles die graag een mindfulness vakantie houden, ze komen allemaal aan hun trekken. Speciale singlereizen staat deze zomer dan ook op de derde plaats.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!