top vijf reizen single man

Top 5: bestemmingen voor single mannen

Op reis gaan is misschien wel een van de meest verrijkende ervaringen die je in je leven kan ondernemen. Als single man hoef je geen rekening te houden met de wensen van je vrouw, dus de wereld ligt letterlijk en figuurlijk aan je voeten. Of je nu op zoek bent naar een bruisende metropool, mooie vrouwen of cultureel interessante plaatsen, deze 5 bestemming zijn in een of meerdere opzichten ideaal voor de single man!

1. New York City

The Big Apple. De stad die nooit slaapt. New York , New York. Weinig steden werden zo geprezen om hun omvang en het is niet moeilijk te zien waarom deze stad mensen als motten naar een vlam blijft toetrekken. Met zijn spectaculaire architectuur, ongelofelijke musea en galaries is het een cultuur walhalla. New York bruist altijd en met zoveel intelligente en ongebonden vrouwen als bewoonsters is New York een geweldige plek om als single man te vertoeven.

2. Rome

Ook wel bekend als de Eeuwige Stad is Rome bijna ongeëvenaard als een levend relikwie met echt oud in een moderne Italiaanse samenleving. Met meer dan 2500 jaar van continue bewoning is Rome chaotisch geëvalueerd. Soms brutaal maar het bleef een baken van licht in een werereld die donker, wreed en onbeschaafd was. Deze reputatie blijft onveranderd en met al zijn architecturale en historische pracht, prachtige parken, idyllisch uitzicht, en de overvloed aan meesterwerken in combinatie met de glamoureuze reputatie van haar vrouwen, is Rome is een fantastische stad om jezelf in te verliezen.

3. Montreal

We keren terug naar de Nieuwe Wereld en de geneugten van Montreal . Ten eerste, de mensen spreken Frans, dat is altijd chique en ten tweede is Montreal door UNESCO benoemd als een van de best ontworpen steden in de wereld. Montreal scoort consequent goed als het gaat om de kwaliteit van leven en het is makkelijk te zien waarom vrouwen hier komen. Maar we zullen je verder niet vervelen met de statistieken. Montreal is een prachtige stad. Zowel de Oude Haven, met geplaveide straten en door paarden getrokken koetsen, de bruisende binnenstad met wolkenkrabbers en het adembenemende Mount Royal Park – ontworpen door dezelfde man die Central Park ontwierp in New York.

4. Miami

De lijst voor alleenstaande mannen zou niet compleet zijn zonder de ondeugden van Miami , beroemd over de hele wereld voor haar fenomenale weer en ongelofelijke feesten. Wie zou zijn dagen niet op South Beach willen doorbrengen? Genietend van de zon voordat je en bezoek aan het SoBe 10 brengt, waar alleen de mooiste mensen rondlopen? Dit is niet een stad met de geschiedenis en erfgoed zoals anderen op de lijst maar het heeft wel zijn eigen charme. Als Miami een vrouw was, zou het de zwoele femme fatale zijn die op je zou kauwen en je daarna zou uitspugen. En je zou het nog geweldig vinden ook.

5. Stockholm

Stockholm is het meest dichtbevolkte stedelijke gebied in Scandinavië en net als veel van de steden op deze lijst, kan het worden beschouwd als het culturele en historische centrum van het land. Met prachtige gebouwen is het gebouwd te midden van een reeks eilanden. Stockholm is voor bijna een derde groen waardoor het een relaxte lucht uitademt die zich onderscheidt van andere deelnemers op onze lijst. Behalve een mooie stad met een breed scala aan musea, galeries en andere culturele ruimtes heeft Stockholm ook een uitstekend onderwijssysteem. Het is geen wonder dat de vrouwen van Zweden vinden het een wenselijke plek om te wonen.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!