lastminute zonvakanties

Top 5 budgetvriendelijke bestemmingen

Een vakantie is er voor elk budget. Volgens Forbes worden de volgende bestemmingen een hit in 2013 en zijn ze ook nog eens betaalbaar.

Lissabon, Portugal

De stad doet qua schoonheid niet onder voor andere Europese hoofdsteden, maar je betaalt er zo’n 20 procent minder voor een verblijf. Het land is nog steeds aan het herstellen van de crisis, waardoor hotels flinke korting geven op kamers.

Quebec, Canada

De Franse keuken en architectuur, maar dan goedkoper dan in Parijs. Een ritje met de kabelbaan (het hele jaar open) van het stadsgedeelte bovenop de berg naar de oude haven kost slechts 1,50 euro.

Albuquerque, New Mexico,  VS

Wandelen in de heuvels is goedkoop en gezond, maar veel bekende parken in Amerika liggen op moeilijk bereikbare plaatsen. Het vliegveld van Albuquerque ligt op een half uur afstand van een schilderachtig park. De hotels zijn er goedkoper dan in andere grote Amerikaanse steden.

Roatán, Honduras

Hier kun je perfect duiken, vind je ecotoerisme en beleef je zipline avonturen voor weinig geld. Dit eiland is sowieso een stuk goedkoper dan andere 8 Caraïbische eilanden.

Riviera Nayarit, Mexico

Minder bekend als Cancún en Oaxaca, maar de inwoners van deze stad doen enorm hun best om daar verandering in te brengen. Ze bieden flinke kortingen op een verblijf in een van de resorts en op de boten waarmee tochtjes om walvissen te spotten worden gemaakt.

Bron: Telegraaf

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!