lastminute zonvakanties

Top 5 budgetvriendelijke bestemmingen

Een vakantie is er voor elk budget. Volgens Forbes worden de volgende bestemmingen een hit in 2013 en zijn ze ook nog eens betaalbaar.

Lissabon, Portugal

De stad doet qua schoonheid niet onder voor andere Europese hoofdsteden, maar je betaalt er zo’n 20 procent minder voor een verblijf. Het land is nog steeds aan het herstellen van de crisis, waardoor hotels flinke korting geven op kamers.

Quebec, Canada

De Franse keuken en architectuur, maar dan goedkoper dan in Parijs. Een ritje met de kabelbaan (het hele jaar open) van het stadsgedeelte bovenop de berg naar de oude haven kost slechts 1,50 euro.

Albuquerque, New Mexico,  VS

Wandelen in de heuvels is goedkoop en gezond, maar veel bekende parken in Amerika liggen op moeilijk bereikbare plaatsen. Het vliegveld van Albuquerque ligt op een half uur afstand van een schilderachtig park. De hotels zijn er goedkoper dan in andere grote Amerikaanse steden.

Roatán, Honduras

Hier kun je perfect duiken, vind je ecotoerisme en beleef je zipline avonturen voor weinig geld. Dit eiland is sowieso een stuk goedkoper dan andere 8 Caraïbische eilanden.

Riviera Nayarit, Mexico

Minder bekend als Cancún en Oaxaca, maar de inwoners van deze stad doen enorm hun best om daar verandering in te brengen. Ze bieden flinke kortingen op een verblijf in een van de resorts en op de boten waarmee tochtjes om walvissen te spotten worden gemaakt.

Bron: Telegraaf

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!