lastminute zomervakantie singles

Top 5 meest luxe eilandbestemmingen

Sommige eilanden zijn van een betoverende schoonheid. Ver van het vasteland en omringd door de zee lijken stranden witter, bomen groener en bergen reusachtiger. De  boekingswebsite Hotels.com selecteerde de meest exclusieve eilandbestemmingen ter wereld.

Geen koopjes

Hoewel deze luxueuze eilanden over het algemeen niet bekend staan als koopjes, is het voor reizigers de moeite waard om te speuren naar buitenkansjes. Op de Maleisische eilandengroep Langkawi daalde de gemiddelde hotelkamerprijs vorig jaar met 10 procent (naar € 125 per overnachting), zo blijkt uit de Hotel Price Index. Op het Italiaanse eiland Capri betaalden reizigers gemiddeld het meest voor een hotelovernachting (€ 241).

Top 5 meest luxe eilandbestemmingen:

Gemiddelde hotelkamerprijs per nacht betaald door reizigers uit de eurozone in 2012.
1. Capri (€ 241)
2. Seychellen (€ 236)
3. Key West (€ 168)
4. Ibiza (€ 133)
5. Langkawi (€ 125)

Capri:

Een toeristisch paradijsje voor de kust van Napels. Het eiland was al in de Romeinse oudheid geliefd bij keizers, vanwege de fraaie vergezichten. Op Capri zijn een aantal bijzonder luxe resorts te vinden, waaronder het Caesar Augustus Relais & Chateaux, gelegen op een rotspartij aan zee. Reizigers uit de eurozone betaalden op Capri gemiddeld € 241 voor een hotelovernachting in 2012.

De Republiek der Seychellen:

Een archipel bestaande uit 115 eilanden, gelegen ver uit de kust van Afrika, tussen Madagaskar en de Malediven. De meeste inwoners leven op hoofdeiland Mahé. De resorts zijn er groots en weelderig, waaronder het Constance Ephelia Resort. Reizigers betaalden in de Seychellen gemiddeld € 236 per hotelovernachting in 2012.

Key West:

Het laatste eiland in de lange rij van Florida Keys. De populaire zonbestemming is per auto bereikbaar en ademt die typische relaxte eilandsfeer. Het eiland telt tal van exclusieve strandhotels, zoals het Hyatt Beach House Resort. In Key West betaalden reizigers gemiddeld € 168 voor een hotelovernachting in 2012.

Ibiza:

Onderdeel van de Spaanse Balearen wat  bekend staat als luxe partybestemming. Tijdens het zomerseizoen reizen populaire DJ’s af naar gerenommeerde clubs op het eiland. Maar Ibiza heeft meer te bieden, zoals intieme baaien en strandjes en exclusieve resorts, waaronder het Ibiza Gran Hotel. Reizigers betaalden in Ibiza gemiddeld € 133 per hotelovernachting in 2012.

Langkawi:

Een eilandengroep gelegen ten westen van Maleisië, bestaande uit hoofdeiland Langkawi en bijna 100 kleine omliggende eilandjes. Langkawi heeft een bijzonder landschap met bergen, valleien, jungles, watervallen en ongerepte stranden. De resorts zijn er vaak luxueus, zo ook het Four Seasons Resort Langkawi. In Langkawi betaalden reizigers vorig jaar gemiddeld € 125 voor een hotelovernachting.

Bron: Hotels

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

3 leuke bestemmingen op rijafstand voor een mooie fietsvakantie
By Scott ·
29 september 2023

3 leuke bestemmingen op rijafstand voor een mooie fietsvakantie

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!