droomreizen voor singles

Tragisch: man verdrinkt na huwelijksaanzoek onder water

Heb je het plan om ooit een romantisch aanzoek onder water te doen? Misschien toch voor een alternatief gaan. Een Amerikaanse toerist is op vakantie in Tanzania verdronken vlak na een huwelijksaanzoek onder water. Het koppel had een onderwaterkamer geboekt, en de man verscheen als verrassing voor het raam van hun vertrek. Op de video van het voorval, die Kenesha Antoine op Facebook postte, is te horen hoe de vrouw “ja” antwoordde, waarna haar verloofde wegzwom en nooit meer bovenkwam.

Steven Weber uit Baton Rouge, in de Amerikaanse staat Louisiana, had een romantisch plan uitgedacht om zijn vriendin ten huwelijk te vragen in het luxueuze Manta Resort op Pemba, een eiland voor de kust van Tanzania: hij verpakte een cursusblad met een tekst in plastic, trok een duikbril en zwemvliezen aan en dook het water in – zonder duikuitrusting. Vervolgens zwom hij tien meter naar beneden om het blad tegen het raam van de onderwaterkamer te drukken, waar zijn vriendin op dat moment verbleef.

Aangezien de man geen zuurstofflessen mee had, moest hij zijn adem lang genoeg inhouden om Kenesha de tijd te geven het tekstje te lezen: “Ik kan mijn adem niet lang genoeg inhouden om te vertellen waarom ik van je hou”, stond er te lezen, “maar de redenen waarom ik van jou – daar hou ik elke dag meer van.” Waarop de man een ring bovenhaalde. Een overdonderde Antoine kan nog net “ja” uitbrengen, waarna de man wegzwemt. Het was de laatste keer dat Antoine hem levend zag.

“Een miljoen keer ja!”

De vrouw had het huwelijksaanzoek gefilmd en postte het enkele dagen later op Facebook. In de begeleidende tekst beschrijft ze hoe fantastisch haar verloofde was: “Er zijn geen woorden om de mooie ziel die Steven Weber was te eren. Je was een helder licht voor iedereen die je ontmoette. Je bracht zo veel vrolijkheid in het leven van anderen”, klinkt het. “Je deed me regelmatig huilen van het lachen, en je overspoelde me met liefde zoals ik nog nooit had meegemaakt.”

“Je bent nooit bovengekomen, dus je hebt mijn antwoord nooit gehoord: ja! Ja! Een miljoen keer ja!  (…) Ik zal je vinden en met je trouwen in het volgende leven, en het volgende, en het volgende, en het volgende… Ik hou zo veel van je, en zal dat altijd blijven doen.”

 

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
luxe hotels met kinderen
By Margret ·
23 juli 2021

Kamperen zorgt voor fijne vakantie herinneringen

Het zijn bij jou ook vast de simpele kampeervakanties met je ouders waaraan je met plezier terugdenkt. Voor kinderen hoef je namelijk geen dure en luxe reisjes te regelen naar een ver oord, om je kinderen fijne herinneringen aan vakanties te bezorgen.
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!