himalaya trekking nepal

Trekking langs de toppen van de Himalaya

Het Himalaya gebergte strekt zich uit over de landen India, Tibet, Bhutan, Pakistan en natuurlijk Nepal. De mythische bergen en de grote verscheidenheid aan mensen, culturen en godsdiensten oefenen een grote aantrekkingskracht uit op veel reizigers.

De bergen in!

Als je Nepal bezoekt kun je dan ook niet anders dan de bergen in. Je hoeft geen ervaren klimmer te zijn om het majestueuze landschap te ervaren, ook voor minder ervaren wandelaars zijn er mogelijkheden. Maar… wanneer je beschikt over een goede conditie? Dan is onderstaande reis je op het lijf geschreven!

Trektocht

Tijdens deze wandelreis door Nepal maak je een 11 daagse trektocht naar het Annapurna Basecamp (ABC), één van de bekendste en mooiste wandelroutes van Nepal. Het hindoeïstische Nepal wordt doorsneden door de Himalaya met de hoogste bergtoppen ter wereld: de Mount Everest en de Annapurna. In het natuurreservaat Chitwan gaan we op zoek naar de Indiase neushoorn. Dompel je onder in de mystieke sfeer van de koningssteden in de Kathmandu vallei en dwaal rond tussen de schitterend bewerkte tempels en heilige Saddhu’s.

Wie gaat er mee?

Wil je alles weten over deze prachtige trektocht door Nepal, wie er nog meer met je mee reist, het programma van dag tot dag inclusief de hoogtepunten? Kijk even op de site van Baobab!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!