winterzon singles gambia

Tropisch avontuur voor singles: Gambia

Terwijl jouw vrienden zich verkneukelen over de op handen zijnde wintersportvakantie kan jij alleen maar denken aan een tropische zonnetje. Een ideale winterzonbestemming voor singles is Gambia. Niet al te ver vliegen, maar wel heerlijk zonzeker in de winter. Ga je mee?

Kleinste land van Afrika

Wist je dat Gambia het kleinste land(je) is in Afrika? Op zo’n zes uurtjes vliegen vanaf Nederland betreedt je een heel andere wereld! De beste reistijd is van november tot april, eigenlijk wanneer het bij ons koud en nat is, dan is het in Gambia lekker droog en zonnig. Door de ligging (een heel stuk dichterbij de evenaar) mag je de zonnebrand met een hoge factor beslist niet vergeten!

Zon, zee &.. krokodillen!

Denk je aan Gambia, dan denk je natuurlijk aan zon, zee en…. juist: seks. En hoewel dit nog altijd onderdeel uitmaakt van het toerisme daar en Gambia niet zomaar verlost is van dat imago, heeft het land je als toerist echt veel meer te bieden! Zeker als je op reis gaat met een betrouwbare reisorganisatie voor singles. Dan zie je niet alleen die prachtige stranden, maar beleef je ook tropische avonturen! Je kunt op excursie naar de krokodillenpool of een dagje cruisen door de mangroves. Breng een bezoek aan de hoofdstad Banjul of een van de vele nationale parken: een aanrader is een echte safari. Spot hier neushoorn, giraffes of buffels. Op het gebied van flora en fauna heeft Gambia dus echt genoeg te bieden!

Eten & Uitgaan

In Gambia is het ook op culinair vlak genieten geblazen. De keuken is uitstekend en gevarieerd. Er zijn leuke, knusse restaurants waar je overheerlijk kunt eten. Natuurlijk zorgt je reisbegeleiding ervoor dat je precies weet waar jullie lekker kunnen dansen, feesten & eten. Want ook qua muziek zit je op Gambia gebakken!

Wil jij deze winter ook zo’n zonnig en spannend avontuur beleven? Bij On2getherTravel nemen ze jou en andere reislustige singles lekker mee naar Gambia deze winter! Vergeet je inentingen niet voordat je gaat boeken!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!
italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!