locals singlereis

Tropische (kerst)markt in eigen land

Je buik vol van alle kerstmarkten? Dan hebben een leuk tropisch alternatief voor je. Burgers’ Zoo organiseert van 27 t/m 30 december 2014 én van 2 t/m 4 januari 2015 Pasar Malam in de Bush. Genieten van een Indische nachtmarkt in een volledig overdekt tropisch regenwoud.

Indische sferen

Naast tientallen stands met Indische producten, zullen er op twee podia zang en dans zijn uit de Indische archipel en kun je heerlijk Indisch eten en drinken.

Bijzondere dieren

Dierentuingidsen van Burgers’ Zoo bemannen informatiestands, laten je kennis maken met de Ocean achter de schermen en wijzen je op allerlei bijzonderheden van het dieren- en plantenleven in de Bush, Desert, Ocean en Rimba. Deze parkdelen blijven tijdens Pasar Malam in de Bush ook extra lang open tot 20.00 uur.

Volledig overdekt

Ook het Bush Restaurant, het Park Restaurant en de overdekte speeltuin Kids Jungle zijn tot 20.00 uur te bezoeken. De Safari, Mangrove, vogel- en mensapenafdeling sluiten daarentegen om 17.00 uur vanwege nachtrust voor de dieren. Ook de Sumatraanse tijgers in de Rimba vertrekken om 16.30 uur naar hun nachtverblijven. Burgers’ Zoo adviseert om vanaf 15.00 uur eerst naar de dieren in de buitenverblijven te gaan kijken, om daarna volop te genieten van de volledig overdekte Pasar Malam in de Bush.

Van 15.00 tot 20.00 uur geldt een extra lage toegangsprijs van slechts € 10 per persoon. Zie verder: www.burgerszoo.nl/pasarmalam.

Francien

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

8 daagse vliegvakantie naar Marina Corinthia Beach Resort in st. julians, malta
By Monique ·
13 april 2022

Geniet van de rust tijdens je bezoekje op Malta

Nederland | Airborne fietsvakantie
By Monique ·
11 maart 2022

Overnachten in een mooi hotel

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!