beste vakantieland

Tsjechië beste vakantieland

Reizigers laten op Reisgraag.nl hun ervaring achter over de bestemming die zij bezocht hebben. Uit al deze ervaringen in 2013 is Tsjechië het beste gewaardeerd. Het gemiddelde cijfer is maar liefst een 8,75. De rest van de top 5 scoort ook hoger dan een 8.

Top 5 beste vakantieland:

1. Tsjechië 8,75
2. Duitsland 8,48
3. Oostenrijk 8,33
4. Engeland 8,32
5. Indonesië 8,27

Tsjechië

Tsjechië haalde gemiddeld een 8,75 en scoorde vooral hoge cijfers voor strand, cultuur en bezienswaardigheden. Voor uitgaan en gastvrijheid kreeg de Tsjechische Republiek de laagste cijfers. Uit eerder onderzoek van Reisgraag.nl bleek dat Praag, de hoofdstad van Tsjechië, de best gewaardeerde stad is in december.

Top 5

Duitsland staat met een 8,5 op de tweede plaats. Cultuur en bezienswaardigheden kregen hoge cijfers van de reizigers. De restaurants worden door de Nederlanders minder gewaardeerd. Het uiteindelijke cijfer hiervoor is een 7,7, wat het laagste cijfer is van de hele top 5.

Oostenrijk maakt de top 3 compleet, gevolgd door Engeland, die een hoog cijfer krijgt voor de bezienswaardigheden. Indonesië staat als enig niet-europees land in de top 5. Het Aziatische land krijgt het hoogste cijfer voor de gastvrijheid.

Bron: Reisgraag

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

dierentuin europa
By Monique ·
30 november 2021

De leukste 10 dierentuinen van Europa

Ben je dol op exotische en wilde dieren maar heb je niet het budget om heel de wereld rond te reizen om ze in levenden lijve te aanschouwen? Dan is een bezoekje aan een mooie dierentuin een prima alternatief.
singlereis japan
By Monique ·
16 november 2021

Veelzijdige singlereis: Japan

Japan zal je elk moment verbazen, niets is wat het lijkt. Een reis door ‘het land van de rijzende zon’ is een reis vol contrasten, afwisseling en een kennismaking met eigentijdse wereldsteden, oude heiligdommen en een overweldigende natuur.
gevaarlijke landen
By Monique ·
26 oktober 2021

10 gevaarlijkste plekken ter wereld

We fantaseren graag over droombestemmingen waar we ooit in ons leven nog eens naar toe op vakantie willen. Maar hoe zit het met plaatsen op de wereld die je voor je eigen veiligheid maar beter kunt mijden?
wintersport tip beginners
By Monique ·
26 oktober 2021

Wintersport tips voor beginners

Als je denkt aan skivakanties en de wintersport dan denk je vast aan ervaren skiërs en die als volleerde profs van de bergen afkomen. Maar.. wat nou als je een beginner bent? Dan kan je vast wat tips gebruiken voor je eerste wintersportvakantie.
vakantie relatie seks
By Monique ·
9 november 2021

Passie, liefde en seks op reis

Als single verliefd worden, de vlinders in je buik voelen op vakantie, heerlijk! En wat let je ook? Je bent ten slotte een vrij en blij en hoeft aan niemand verantwoording af te leggen. Menig single raakt dan ook wel eens tot over zijn oren verliefd op reis.
koffer inpakken verrassingsreis
By - ·
10 december 2021

Weekendje weg: wat neem je mee?

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!