fantasie stewardess

Ultieme vakantiefantasie: stewardess en badmeester

Met het eindelijk zomer worden en het vertrek van velen naar nog warmere oren, stijgen ook de lusten. Zo fantaseren mannen in de zomer vaak over stewardessen en hotel receptionistes, terwijl vrouwen dagdromen over halfnaakte kloeke redders en badmeesters met het figuur van topzwemmers. Zo blijkt uit een enquête onder 3700 Belgen, Fransen en Zwitsers door datingsite gleeden.com.

38% van de mannen heeft erotische fantasieën over stewardessen, omdat die er een gewillig imago zouden hebben. Het uniform is eveneens opwindend voor veel mannen en de vrouwen in de lucht zijn zeker de lelijkste niet.

22% heeft fantasieën over de hotel receptioniste, terwijl een intiem tête à tête met de toeristengids bij 19% van de heren op het verlanglijstje staat.

Bij vrouwen scoren vooral strandwachten en badmeesters. Zo wil 31% best even doen alsof ze in nood is om in de armen van zo’n halfnaakte spierbundel te belanden.

Ook creativiteit en culinaire hoogstand blijkt vrouwen in dit zomerse seizoen extra te prikkelen. Getalenteerde muzikanten (26%) staan namelijk op 2 in de fantasielijst, gevolgd door sommeliers (18%) en barmannen (9%).

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.
fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!