Kleinste restaurant

Unieke tête-à-tête in ’s werelds kleinste restaurant

Wie op zoek is naar een uniek, uiterst intiem etentje voor een gezellige tête-à-tête moet in het Italiaanse Vacone zijn. ‘Solo Per Due’ heeft niet meer dan een tafeltje, twee stoelen en twee rode lederen zeteltjes. Het kleinste restaurantje op de aardbol lokt romantische zielen van over de hele wereld.

Alleen voor twee

‘Solo Per Due’ betekent letterlijk ‘alleen voor twee’. Het piepkleine restaurant biedt plaats aan slechts twee mensen. Het concept is dat je kan genieten van de ultieme intimiteit, terwijl zowel personeel als chef exclusief voor jou aan het werk zijn.

Ook de locatie draagt bij aan de romantische sfeer.

Antieke villa

Het gebouw stamt uit de 19de eeuw en ligt vlakbij ruïnes van een antieke villa waar de dichter Horatio ooit leefde. Het interieur is traditioneel met een gezellige haard, kandelaars en kroonluchters. Op het menu staan verse, lokale producten, waaronder huisgemaakte olijfolie, schapenkaas en pasta. Ook fans van zoet kunnen er terecht voor lokale gebakjes van hoge kwaliteit.

Persoonlijk

Menu’s worden bovendien gepersonaliseerd al naargelang de gelegenheid en koppels kunnen zich verlekkeren op een hartvormige taart, gedecoreerd met de eigen namen. De bloemen worden voorzien van een persoonlijke boodschap en ook de muziek is à la carte.

Unieke ervaring

Voor deze unieke ervaring moet je uiteraard wel wat geld neertellen en ver van tevoren reserveren is aan te bevelen. De prijs draait rond de 185 euro per persoon, zonder wijn en champagne.

Bron: AD

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

3 tips voor je singlereis
By Scott ·
25 januari 2023

3 tips voor je singlereis

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!