vrouw bikini strand

Vakantiedagen verdubbelen doe je zo!

Als je een fulltime werkt bij een Nederlands bedrijf kun je doorgaans rekenen op ongeveer twintig tot vijfentwintig vakantiedagen per jaar. Dat betekent echter niet dat je je daar meteen bij neer moet leggen. Als je de jaarplanning ruim van te voren onder de loep neemt, blijkt dat je rond bepaalde weekenden en feestdagen heel wat dagen kan bij elkaar kan sprokkelen. Hier moet je op letten als je met vrije dagen gaat puzzelen!

December en januari: Kerst en Nieuwjaar

Je kunt eind 2018 en begin 2019 met maar vier vakantiedagen van bijvoorbeeld 22 december tot (en met) 1 januari vrij nemen. Zo heb je een ruime week om vakantie te vieren. Als je geen vrije dagen meer over hebt in 2018 kun je ook de eerste paar dagen in januari vrij nemen voor een langere winterbreak.

April: Goede Vrijdag, Pasen en Koningsdag

Ook in April zijn er kansen om je vakantiedagen te verlengen. Als je strategisch acht vrije dagen inzet tussen Goede Vrijdag, Pasen en Koningsdag kun je van 13 tot en met 28 april maar liefst zestien dagen op vakantie.

Mei en juni: Hemelvaart en Pinksteren

Eind mei en begin juni zijn ook geschikte periodes om met vrije dagen te frutselen. Rond Hemelvaart, 30 mei 2019, is het een slimme move om vier vakantiedagen in te zetten en zodoende van 25 mei tot 2 juni maar liefst negen dagen vrij te hebben. Ook rond Pinksteren kun je eventueel je slag slaan, want dan kun je van 8 juni tot 16 juni er tussenuit, terwijl je maar vier vakantiedagen inlevert. De mooiste groepsreizen samen met singles vind je hier. 

Bron: Columbus Magazine

Francien

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!