Vakantiegevoel in coronatijd: zandbakken vullen zich met zandkastelen

Sinds de uitbraak van het coronavirus loopt het aantal boekingen bij vakantieaanbieder en campingspecialist Vacansoleil enorm terug. Vakanties worden geannuleerd en vakantieplannen gaan in de koelkast, en daarmee is er van vakantievoorpret geen sprake.

Vakantiekriebels

“Dat was voor ons een reden om al die gezinnen toch een vleugje vakantiekriebels te bezorgen, en dat doen we met een zandkastelen-challenge,” aldus Guido Tusek, Chief Commercial Officer bij Vacansoleil. Om de challenge aan te kondigen heeft een zandsculptuurkunstenaar alvast een enorm zandkasteel neergezet in Tongelre te Eindhoven.

Zandkasteel

Het bouwen van het zandkasteel op een strand draagt bij aan het ultieme vakantiegevoel. Vacansoleil daagt kinderen en hun ouders uit om in de achtertuin of in de speeltuin een eigen zandkasteel te bouwen. “We zijn gestrand in deze situatie, maar dat hoeft niet te betekenen dat we de vakantievoorpret die normaalgesproken in deze tijd opborrelt moeten loslaten” verduidelijkt Guido. “Zelfs het lentezonnetje werkt mee”. Deelnemers aan de zandkastelen-challenge delen een foto van hun creatie met de #thuisgestrand en maken daarmee kans op leuke prijzen. De hoofdprijs is een reischeque. Zodat de winnaar zijn of haar zandkasteel na de coronacrisis opnieuw kan bouwen, maar dan op een echt strand bij een camping naar keuze.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!