herfstvakantie tips eenouder

Vakantiepret voor eenoudergezinnen

Wil je als alleenstaande papa of mama met je kinderen in het voorjaar of deze zomer op vakantie? Dan is zijn eenoudergezin vakanties een uitkomst! Ze bieden jou en de kids gegarandeerd vakantiepret!

Vakantieplezier

Op vakantie wil je genieten! Van de zon, het strand, de bossen of de zee. En als eenoudergezin is het natuurlijk heel belangrijk dat ook je kinderen het reuze naar hun zin hebben? In je eentje alles organiseren en ze de hele dag vermaken is een pittige klus. Gelukkig zijn er ook bijzonder leuke vakanties speciaal voor eenoudergezinnen. Jouw kinderen vermaken zich opperbest met hun nieuwe speelkameraadjes en jij hebt alle tijd om ook eens even tot rust te komen. Mooie bijkomstigheid is dat je meteen nieuwe, leuke mensen ontmoet die net als jij als eenoudergezin op vakantie zijn!

Alle leeftijden

Eenoudervakanties zijn er in alle soorten en maten, naar verschillende prachtige bestemmingen in Europa of verder weg en voor kinderen in alle leeftijdscategorieën. Van kamperen tot wat meer luxe? Het kan allemaal. Estivant brengt jou en je kids dit voorjaar bijvoorbeeld naar de Ardennen en Spanje. Blijf je liever dichter bij huis? Er is ook een leuke eenoudervakantie naar Overijssel! Ook Cirkel vakanties en MarisLife bieden eenouderreizen naar Spanje en Brabantse Vinkel.

Verre reizen

Zijn je kinderen deze meivakantie twee weken vrij en al wat ouder? Een verre reis maken is ervaring die ze hun hele leven niet meer zullen vergeten! Een compleet andere cultuur, bijzonder eten, indrukwekkende natuur en natuurlijk genieten van de nieuwe vriendschappen die ze ongetwijfeld sluiten tijdens deze reis. Alle mogelijkheden voor vakanties speciaal voor eenoudergezinnen, van dichtbij tot ver weg, tref je in de rubriek eenoudervakanties. Wat je ook besluit, we weten zeker dat zowel jij en de kinderen optimaal zullen genieten van jullie welverdiende vakantie! Ook op de eenoudervakantiegids ontdek je nog meer leuke eenouderreizen.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .
vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!