herfstvakantie tips eenouder

Vakantiepret voor eenoudergezinnen

Wil je als alleenstaande papa of mama met je kinderen in het voorjaar of deze zomer op vakantie? Dan is zijn eenoudergezin vakanties een uitkomst! Ze bieden jou en de kids gegarandeerd vakantiepret!

Vakantieplezier

Op vakantie wil je genieten! Van de zon, het strand, de bossen of de zee. En als eenoudergezin is het natuurlijk heel belangrijk dat ook je kinderen het reuze naar hun zin hebben? In je eentje alles organiseren en ze de hele dag vermaken is een pittige klus. Gelukkig zijn er ook bijzonder leuke vakanties speciaal voor eenoudergezinnen. Jouw kinderen vermaken zich opperbest met hun nieuwe speelkameraadjes en jij hebt alle tijd om ook eens even tot rust te komen. Mooie bijkomstigheid is dat je meteen nieuwe, leuke mensen ontmoet die net als jij als eenoudergezin op vakantie zijn!

Alle leeftijden

Eenoudervakanties zijn er in alle soorten en maten, naar verschillende prachtige bestemmingen in Europa of verder weg en voor kinderen in alle leeftijdscategorie√ęn. Van kamperen tot wat meer luxe? Het kan allemaal. Estivant brengt jou en je kids dit voorjaar bijvoorbeeld naar de Ardennen en Spanje. Blijf je liever dichter bij huis? Er is ook een leuke eenoudervakantie naar Overijssel! Ook Cirkel vakanties en MarisLife bieden eenouderreizen naar Spanje en Brabantse Vinkel.

Verre reizen

Zijn je kinderen deze meivakantie twee weken vrij en al wat ouder? Een verre reis maken is ervaring die ze hun hele leven niet meer zullen vergeten! Een compleet andere cultuur, bijzonder eten, indrukwekkende natuur en natuurlijk genieten van de nieuwe vriendschappen die ze ongetwijfeld sluiten tijdens deze reis. Alle mogelijkheden voor vakanties speciaal voor eenoudergezinnen, van dichtbij tot ver weg, tref je in de rubriek eenoudervakanties. Wat je ook besluit, we weten zeker dat zowel jij en de kinderen optimaal zullen genieten van jullie welverdiende vakantie! Ook op de eenoudervakantiegids ontdek je nog meer leuke eenouderreizen.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!