wintersport ski kleding

Vakanties waar singles in het najaar warm voor lopen

De maand september is echt zo’n maand waarin iedereen op reisgebied een beetje zoekende is. We proberen het zomergevoel zo lang mogelijk vast te houden maar blikken stiekem al richting de herfst of zelfs de winter. Wordt het die lekkere zonnige lastminute in oktober of  maar even doorpakken en wat geld opzij zetten voor de wintersport?

Ontdekkingsreis

De keuze is in ieder geval reuze, en voor iedere single wel een reis te vinden. Voor de zon zoeker, avonturier, sportieveling, dansfanaat of spirituelere medemens, met zoveel diversiteit moet je serieus je best doen om geen passende singlevakantie te vinden. Mocht je het echt niet weet kan je altijd nog gebruik maken van de handige reiswijzer. Met bijna 60 verschillende reisorganisaties zie ook jij door de bomen het (herfst)bos weer!

Singles bezochten in september de volgende vijf reisrubrieken het vaakst:

1.       Reiswijzer

2.       Weekendbreak

3.       Lastminutes

4.       Wintersport

5.       Groepsreizen

Interessant om te zien dat velen zich eerst volop oriënteren voor een vakantie met behulp van de reiswijzer, dat een weekendje weg zo in het najaar voor vele singles op het verlanglijstje staat en dat er zoals gewoonlijk grote belangstelling is voor lastminutes. Singles zijn per definitie laatboekers, dus dat past precies in hun straatje.

Opmerkelijk is dat wintersportvakanties al vroeg in het seizoen op het netvlies van de single staat. Terwijl sommige reisorganisaties nog druk bezig zijn om de reizen van het winterseizoen online te zetten, zijn anderen er dit jaar vroeger bij. Of ze hier ook van profiteren is de vraag, kijken is nog niet altijd kopen, zoeken is niet altijd boeken.  Op Single2Travel staat zoals ieder jaar het neusje van de zalm qua wintervakanties klaar op de wintersport special.

Redactie Single2travel – 2013

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
luxe hotels met kinderen
By Margret ·
23 juli 2021

Kamperen zorgt voor fijne vakantie herinneringen

Het zijn bij jou ook vast de simpele kampeervakanties met je ouders waaraan je met plezier terugdenkt. Voor kinderen hoef je namelijk geen dure en luxe reisjes te regelen naar een ver oord, om je kinderen fijne herinneringen aan vakanties te bezorgen.
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!