bos maakt gelukkig

Vakantietips voor singles in de herfstvakantie

Lekker in de herfst een weekje uitwaaien, wandelen of juist de warme nazomerzon opzoeken? Ook in de herfstvakantie van 2013 valt er voor de single weer genoeg te beleven.  Van een bruisend lang weekend tot een exotische rondreis, op de agenda van Single2Travel ontdekt de single beslist een reis die bij hem of haar past.

We zetten de 5 leukste vakanties binnen Europa voor je op een rij:

1.       Weekje cultuur en natuur in Portugal van 14-21 oktober

2.       8 dagen met singles naar Spanje, Barcelona vanaf 15 oktober

3.       Lang single weekend naar Berlijn met vertrek op 14 oktober

4.       Op 18 oktober het single wandelweekend in Valkenburg

5.       Complete singlereis naar het prachtige Kroatie, vertrek 18 oktober

Een verre rondreis boeken in het najaar is voor vele singles het summum. Dit type vakanties is sowieso heel populair bij alleenstaanden.  Ook als reisorganisaties geen specifieke singlereizen aanbieden in het programma dan kan je er vanuit gaan dat de groepen voornamelijk uit singles bestaan.

De 5 leukste verre reizen in de herfst voor singles:

1.       Actieve rondreis naar het prachtige Indonesië, vertrek 13 oktober

2.       17 dagen mooie stranden en de wildernis van Costa Rica, 16 oktober

3.       17 dagen Kaapse Pracht, vakantie Zuid-Afrika, vertrek 18 oktober

4.       Singlereis van 1 week naar Kent-Engeland, vertrek 21 oktober

5.       Vierdaagse wandeltocht door Marokko, vertrek 19 oktober

Alle singlereizen ontdek je op de singles reisagenda. Ben je nog op zoek naar de juiste reisorganisatie die jouw droomvakantie uit laat komen? Check dan onze reiswijzer.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!