Valencia Europa’s beste hotelstad

Van alle steden in Europa heeft Valencia de beste hotels.

Zo blijkt uit onderzoek van een site voor vakantiebeoordeling, waarbij de hotelbeoordelingen van de grootste stedentrip bestemmingen werden gebruikt.

Rapportcijfer

Hotels in Valencia kregen gemiddeld een 8,2 als rapportcijfer, Berlijn volgt op de voet met een 8. Ook hotels in Wenen en Düsseldorf werden goed beoordeeld, met respectievelijk een 8 en een 7,9. Barcelona is de hekkensluiter van de top-5 met een 7,9.

Laagste beoordeling

De vijf steden met de laagst beoordeelde hotels zijn Londen, helemaal onderaan met een 6,8, Antwerpen (7,1), Parijs (7,2), Amsterdam (7,3) en Rotterdam (7,3). In Amsterdam werden 1-sterrenhotels gemiddeld met een 4,2 gewaardeerd.

Locatie en eten

Qua locatie scoort Madrid het hoogst met een 8,8, Valencia heeft de beste kamers en de beste prijs-kwaliteitverhouding, Berlijn de beste service en het beste eten en de hotels in Keulen zijn het meest kindvriendelijk.

Populair

Opvallend is dat Valencia niet in de top-10 van populairste steden voor komt, maar slechts op de 14e plek staat. Barcelona staat hier bovenaan, gevolgd door Rome en Parijs. Daarna komen Londen, Berlijn, Amsterdam en Antwerpen. Istanbul, Den Haag en Maastricht sluiten de top-10 af.

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!