Valentijn citybreak voor singles

Valentijnsdag is in aantocht en ook als je geen oogje op iemand hebt kan je met volle teugen van deze dag genieten. Wat dacht je van een leuke citybreak met andere singles? Je weet tenslotte maar nooit waar Cupido zijn pijlen afschiet!

Met een snufje cultuur, lekker eten én in goed gezelschap ga jij in de februari maand heerlijk genieten! We hebben een vijftal groepsreizen voor singles gevonden naar steden in Europa. Welke bestemming beroert jouw hart?

Malaga

Málaga is een typisch Andalusische havenstad aan de zonnige (de naam zegt het al!) Costa del Sol, waar de zon gemiddeld maar liefst 320 dagen per jaar schijnt!

malaga

Berlijn

Berlijn is een enorme stad en ideaal voor een stedentrip. Er is enorm veel te zien en je kunt er gemakkelijk een aantal dagen doorbrengen. Heb je minder tijd? We geven je hier alvast 7 must see tips.

fietsroute overdekt berlijn

Lissabon

Lissabon, de levendige hoofdstad van Portugal. Deze stad, die we samen te voet en met het openbaar vervoer gaan verkennen, biedt een mengelmoes van wijken en stijlen en vormt daardoor een heerlijke mix van sfeer, cultuur en historie.

Lissabon

Rome

Of je nu voor het eerst naar Rome afreist of er al tig keer geweest bent; deze prachtige stad blijft fascinerend, mooi en veelzijdig. Daarom sommen wij de 5 hoogtepunten van de Italiaanse hoofdstad even voor je op!

rome stedentrip cultuur

Valencia

Ze hebben in Valencia zelfs fietspaden, net als bij ons! Dus je hoeft hier niet bang te zijn om van je sokken gereden te worden door de een of andere wegpiraat. Valencia is een hele gezellige stad die aan zee ligt en zowel moderne architectuur als oude cultuur herbergt.

fietsen stedentrip

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!