singlesday

Valentijnsdag: 3 x met liefde op vakantie

Kan die hele Valentijnsdag jou gestolen worden? Kunnen we ons best voorstellen. Wanneer je single bent is het soms een doorn in het ook al die gelukkig stelletjes die elkaar verwennen op Valentijnsdag. Alternatief? Verwen jezelf eens lekker op of rondom 14 februari!

Weekendje weg!

Een ideale manier om aan Valentijnsdag te ontsnappen is lekker met vakantie gaan! Ook al heb je niet zo veel vrije dagen tot je beschikking, een weekendje weg kan al voldoende zijn om het vakantiegevoel te krijgen. Lekker uitwaaien aan zee bijvoorbeeld! Samen met andere singles maak je er vast en zeker een super gezellig weekend van en kom je als herboren thuis. Voor het actuele aanbod check je snel de agenda!

Take a cool break!

Is een weekendje jou te kort? Dan past een weekje vakantie beter bij jouw wens om aan die Valentijns-gekte te ontsnappen! Wist je dat er in februari nog enorm veel leuke wintersportweken voor singles te vinden zijn? Of je nu 25, 35, 45 of 55 bent, er is altijd een leuke groepsreis naar de sneeuw te vinden met singles van jouw eigen leeftijd. De beste wintersportaanbieders vind je hier, actuele reizen staan op de reisagenda.

Genieten van de winterzon!

Sneeuw en kou niks voor jou? Februari is naar onze bescheiden mening eigenlijk ook de lekkerste wintermaand om naar de zon te vliegen! Niks zo fijn om wat vitamine D op te doen, een duik te nemen in de azuurblauwe zee en een cocktail te drinken aan het zwembad. Goed, je moet er een paar uurtjes voor vliegen, maar dan heb je ook wat!  

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.
vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!