singlesday

Valentijnsdag: 3 x met liefde op vakantie

Kan die hele Valentijnsdag jou gestolen worden? Kunnen we ons best voorstellen. Wanneer je single bent is het soms een doorn in het ook al die gelukkig stelletjes die elkaar verwennen op Valentijnsdag. Alternatief? Verwen jezelf eens lekker op of rondom 14 februari!

Weekendje weg!

Een ideale manier om aan Valentijnsdag te ontsnappen is lekker met vakantie gaan! Ook al heb je niet zo veel vrije dagen tot je beschikking, een weekendje weg kan al voldoende zijn om het vakantiegevoel te krijgen. Lekker uitwaaien aan zee bijvoorbeeld! Samen met andere singles maak je er vast en zeker een super gezellig weekend van en kom je als herboren thuis. Voor het actuele aanbod check je snel de agenda!

Take a cool break!

Is een weekendje jou te kort? Dan past een weekje vakantie beter bij jouw wens om aan die Valentijns-gekte te ontsnappen! Wist je dat er in februari nog enorm veel leuke wintersportweken voor singles te vinden zijn? Of je nu 25, 35, 45 of 55 bent, er is altijd een leuke groepsreis naar de sneeuw te vinden met singles van jouw eigen leeftijd. De beste wintersportaanbieders vind je hier, actuele reizen staan op de reisagenda.

Genieten van de winterzon!

Sneeuw en kou niks voor jou? Februari is naar onze bescheiden mening eigenlijk ook de lekkerste wintermaand om naar de zon te vliegen! Niks zo fijn om wat vitamine D op te doen, een duik te nemen in de azuurblauwe zee en een cocktail te drinken aan het zwembad. Goed, je moet er een paar uurtjes voor vliegen, maar dan heb je ook wat!  

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!