cruise

Verdien geld met Instagrammen op een cruise

Beetje cruisen, mooie plaatjes schieten en op Instagram plaatsen? Rederij Royal Caribbean International heeft een vacature gepost die iedere lezer meteen doet wegdromen. Het cruisebedrijf neemt je drie weken mee op evenveel verschillende cruises. Het enige wat je moet doen? Enkele Instagramfoto’s per dag posten.

De droombaan-omschrijving luidt als volgt:

  • Post drie foto’s op Instagram per dag op elke cruise, waaronder
  • Een mooi zicht (van de zee, de haven, de horizon, het schip…)
  • Een fantastische ervaring (aan boord of op excursie)
  • Een fantastisch persoon (iemand met een leuk verhaal die je aan boord ontmoet, iemand van de crew met een unieke rol of een local die je tijdens een excursie leerde kennen)
  • Aan minimaal drie excursies deelnemen per cruise, of een totaal van negen excursies over de hele trip
  • Elke dag Instagrams posten en zo andere Instagrammers aanbevelingen doen voor elke bestemming

https://www.instagram.com/p/BOzKPQqhflU/

Experts in Instagram

Drie verschillende cruiseschepen brengen je achtereenvolgens naar Peking, New York en Barcelona. Kandidaten moeten ‘experts zijn in Instagram en een perfecte kennis hebben van alle 23 filters‘, laat het bedrijf weten. Een uniform is niet inbegrepen, dus ‘je brengt je eigen slippers mee’. Voor wat hoort wat, niet alleen worden alle uitgaven tijdens de reis gedekt, maar je krijgt er ook nog eens 3.500 euro ‘prijzengeld’ bovenop, aldus de vacature. Wat dat precies inhoudt (cash geld of reischeques) wordt niet gepreciseerd.

Solliciteren

Solliciteren voor deze bijzondere vakantie kan nog tot  31 januari, weliswaar enkel via Instagram. Kandidaten moeten hun beste reisfoto posten met de hashtag #ExtraordinaryExplorer en @RoyalCaribbeanUK taggen in je foto.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!