cruise

Verdien geld met Instagrammen op een cruise

Beetje cruisen, mooie plaatjes schieten en op Instagram plaatsen? Rederij Royal Caribbean International heeft een vacature gepost die iedere lezer meteen doet wegdromen. Het cruisebedrijf neemt je drie weken mee op evenveel verschillende cruises. Het enige wat je moet doen? Enkele Instagramfoto’s per dag posten.

De droombaan-omschrijving luidt als volgt:

  • Post drie foto’s op Instagram per dag op elke cruise, waaronder
  • Een mooi zicht (van de zee, de haven, de horizon, het schip…)
  • Een fantastische ervaring (aan boord of op excursie)
  • Een fantastisch persoon (iemand met een leuk verhaal die je aan boord ontmoet, iemand van de crew met een unieke rol of een local die je tijdens een excursie leerde kennen)
  • Aan minimaal drie excursies deelnemen per cruise, of een totaal van negen excursies over de hele trip
  • Elke dag Instagrams posten en zo andere Instagrammers aanbevelingen doen voor elke bestemming

https://www.instagram.com/p/BOzKPQqhflU/

Experts in Instagram

Drie verschillende cruiseschepen brengen je achtereenvolgens naar Peking, New York en Barcelona. Kandidaten moeten ‘experts zijn in Instagram en een perfecte kennis hebben van alle 23 filters‘, laat het bedrijf weten. Een uniform is niet inbegrepen, dus ‘je brengt je eigen slippers mee’. Voor wat hoort wat, niet alleen worden alle uitgaven tijdens de reis gedekt, maar je krijgt er ook nog eens 3.500 euro ‘prijzengeld’ bovenop, aldus de vacature. Wat dat precies inhoudt (cash geld of reischeques) wordt niet gepreciseerd.

Solliciteren

Solliciteren voor deze bijzondere vakantie kan nog tot  31 januari, weliswaar enkel via Instagram. Kandidaten moeten hun beste reisfoto posten met de hashtag #ExtraordinaryExplorer en @RoyalCaribbeanUK taggen in je foto.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

halloween hotelbestemmingen
By Monique ·
29 oktober 2021

De griezeligste bestemmingen voor Halloween

Spookverhalen maken deel uit van de rijke historie van een aantal van ’s werelds grootste steden. Wil je een sensationele Halloween dit jaar? Nu het enge feest nadert, zijn de gruwelijke bestemmingen zoals spookhotels, ondergrondse passages en verlaten panden extra spannend.
Praag vakantie
By Monique ·
7 december 2021

Praag beste bestemming in december

Praag is de beste bestemming om in december een bezoekje te brengen. De hoofdstad van Tsjechië wordt gevolgd door Parijs, Berlijn en Oberhausen.
vakantie relatie seks
By Monique ·
9 november 2021

Passie, liefde en seks op reis

Als single verliefd worden, de vlinders in je buik voelen op vakantie, heerlijk! En wat let je ook? Je bent ten slotte een vrij en blij en hoeft aan niemand verantwoording af te leggen. Menig single raakt dan ook wel eens tot over zijn oren verliefd op reis.
streetfood steden
By Monique ·
23 november 2021

In deze 5 steden proef je het lekkerste street food

Elke plek heeft wel een paar lokale specialiteiten die waarschijnlijk de moeite waard zijn om te proberen, maar waar hebben ze nou het allerbeste en lekkerste street food? We geven je 5 tips!
wintersport tip beginners
By Monique ·
26 oktober 2021

Wintersport tips voor beginners

Als je denkt aan skivakanties en de wintersport dan denk je vast aan ervaren skiërs en die als volleerde profs van de bergen afkomen. Maar.. wat nou als je een beginner bent? Dan kan je vast wat tips gebruiken voor je eerste wintersportvakantie.
alleen reizen niet doen
By Monique ·
19 november 2021

Alleen op reis: 7 redenen om het niet te doen

Heb je plannen om een verre reis te gaan maken in je eentje? Een paar weken, maanden of misschien reis je in je wildste fantasieën wel heel de wereld rond in een jaar tijd. Hartstikke tof! Niks mis met plannen maken en alleen reizen, mits je er het juiste type voor bent.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!