Verleng de zomer!

Sommige reizen hebben gewoon dat beetje extra; een uniek vervoersmiddel, een natuurlijk wereldwonder of net die twist in de reisroute die voor een onvergetelijke reiservaring zorgt. Hoe lijkt het je om op avontuur te gaan door het Heilige Land Israël en de wereld te ontdekken van Duizend-en-een-nacht in Oman en Dubai?

Verleng de zomer actie!

Wil jij op korte termijn een bijzondere rondreis maken? Lees dan snel verder, laat je inspireren door de reisparels en profiteer nú nog van de kortingen van de Verleng Je Zomer-Actie!

Rondreis Israël

Maak kennis met Israël. Tijdens deze 12-daagse reis bezoek je indrukwekkende plekken, die je meenemen door de Bijbelse geschiedenis. Ontdek Tel Aviv, het Meer van Galilea, Jeruzalem, Bethlehem en natuurlijk Nazareth. Daarnaast dobber je in de Dode Zee en verken je de uitgestrekte droge Negev-woestijn in het zuiden. We slapen een nacht in een prachtig bedoeïenenkamp en maken een kameeltocht. De reis eindigt heerlijk ontspannen in Eilat, aan het strand van de Rode Zee.

Vertrek op o.a. 25 nov, 14 mrt , 7 apr en 5 mei

Rondreis Oman & Dubai

Ontdek het land van wierookbomen, Sinbad de Zeeman, authentieke dorpen, groene wadi’s en uitgestrekte woestijnen. Het sultanaat van Oman is misschien wel het best bewaarde geheim van het Midden-Oosten. Dit gastvrije land is nog maar kort geleden opengesteld en heeft dan ook nog altijd zijn charme en tradities behouden. Oman is de perfecte bestemming voor een korte, actieve vakantie. Je sluit de reis af in Dubai met zijn megalomane hoogbouw en waanzinnige architectuur.

Vertrek op o.a. 17 nov, 15 dec, 23 mrt en 20 apr

Balkan

In één reis leer je deze vier  verschillende landen kennen: Servië, Bosnië-Herzegovina, Montenegro en Kroatië. Deze landen maakten deel uit van het voormalig Joegoslavië en staan vandaag de dag vooral bekend om hun historische steden, prachtige natuur, vriendelijke bevolking en heerlijke eten. Ben jij klaar voor dit 15-daagse reisavontuur door deze boeiende Balkan landen? Het is kortdag, maar er is nog plaats!

Gegarandeerd vertrek: 2 sept van € 1448 voor € 1348

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!