Verlichting grootste irritatiebron bij optuigen kerstboom

De kerstverlichting is de grootste irritatiebron bij het optuigen van de kerstboom. Dit is gebleken uit een online enquête onder 507 bezoekers van de website Reisgraag.nl. Tevens blijkt dat mannen op hogere leeftijd steeds minder vaak de kerstboom versieren; vrouwen doen dit juist wel steeds vaker naarmate ze ouder zijn. Daarnaast heeft meer dan de helft een kunstboom.

Kerstverlichting is de grootste irritatiebron bij het optuigen van de kerstboom
De grootste ergernissen tijdens het optuigen van de boom zijn de kerstlichtjes die in de knoop zitten (38,1%) en de lichtjes die niet werken (17,3%). Mannen (12,3%) irriteren zich 2x zo vaak aan het in de standaard zetten van de boom. Het laten vallen van kerstballen (12,9%) en de uitvallende naalden (9,1%) zijn vooral een irritatiebron van vrouwen.

Vooral vrouwen bezoeken jaarlijks een kerstmarkt
7 op de 10 mensen bezoekt regelmatig een kerstmarkt. Vooral vrouwen (22,5%) bezoeken ieder jaar een kerstmarkt, dit is 50% meer dan het aantal mannen (14,3%). Hoe ouder men is hoe sneller men gebruik maakt van een reisorganisatie (bijv. Bolderman) om een markt te bezoeken, 20,6% van de 65-plussers heeft hier weleens gebruik van gemaakt.

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!