vier carnaval op curacao

Vier deze maand lekker carnaval op Curaçao

Het is bar en boos qua weer in ons kikkerlandje. Menigeen snakt naar zon, zee en een lekker feestje. Cocktail in de hand, leuke singles in de buurt en genieten maar! Dat scenario lijkt in januari héél erg ver weg, maar dan vergeet je het carnaval op Curaçao! 

Groots carnavalsfeest

Curaçao is klaar voor het grootste feest van het jaar: Carnaval. het begint met het Tumba Festival op 30 januari en eindigt met de Grote Afscheidsparade op 28 februari. Carnaval op Curaçao betekent een maand lang feesten, en hoe. Sfeervolle Tumba muziek en prachtige praalwagens en exotische dansers en danseressen bepalen deze maand het (straat)beeld.

Curaçao culinair

Naast het carnaval staat Curaçao dit jaar bol van andere feesten en festivals. Zo is in maart het Plein Air Festival en staat april in het teken van Curaçao Culinair. In tegenstelling tot eerdere berichten gaat het Curaçao North Sea Jazz Festival wél door en viert Willemstad het werelderfgoed dat twintig jaar op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

Vakantie Curaçao

Zie jij jezelf al een lekker duik nemen in de azuurblauwe zee, de broodnodige vitamine V opdoen en genieten van al het moois dat  je te bieden heeft? Dan kan je hier een voordelig vliegticket scoren naar de exotische winterzon! Een luxe of juist budgethotel vind je eenvoudig op Trivago waar je meteen ziet wat hetzelfde hotel kost bij verschillende aanbieders.  Heb je geen zin om in je uppie op vakantie te gaan maar liever in gezelschap van andere singles? Dan zijn er gelukkig ook een paar leuke alternatieven. Er worden namelijk ook groepsreizen voor singles naar Curaçao aangeboden!

Francien

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!