Volg & Win een luxe 4-daagse singles Kerstvakantie!

Wil jij echt een paar super gave Kerstdagen beleven samen met andere singles in een prachtige omgeving en luxe ambiance? Doe dan mee met onze Kerst Actie en win een geheel verzorgde luxe 4-daagse Kerstvakantie t.w.v. 339 euro!

Meet & Enjoy

Om nu eindelijk eens zelf te ontdekken hoe enorm gezellig het is om in een prachtige omgeving andere singles te leren kennen hebben wij samen met VillaVibes deze fantastische actie opgezet. De Kerstdagen zijn bij uitstek dagen die je beslist niet alleen moet doorbrengen maar in goed gezelschap. Wij bieden je de kans om met 29 andere singles een paar geweldige Kerstdagen te beleven!

Over VillaVibes & de Mini Kerst Break

Wil je weten hoe de vakanties en weekenden van VillaVibes eruit zien, waar je verblijft en wat je kunt verwachten? Bezoek dan even de website, daar staat alles uitgebreid beschreven.

Doe mee & Win!

Om deze fantastische vakantie die plaatsvindt van 24 tot 27 december 2012 in de wacht te kunnen slepen lees je onderstaande voorwaarden en stappen even goed door.

Voorwaarden: je bent single, man of vrouw, tussen de 35-49 jaar en HBO of hoger opgeleid. Daarnaast ben je beschikbaar van 24 tot 27 december om mee te gaan!

Winnaar! 

De winnaar van deze heerlijke Kerst Break is: Wino Jansen, 37 jaar uit Apeldoorn.

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!