vakantiepark beekse bergen

Voor deze safari hoef je het land niet uit

Op safari gaan vlak bij huis? Binnenkort kan het! Je hoeft het land er zelfs niet meer voor uit. De Beekse Bergen wordt uitgebreid met een uniek Safari Resort waar gasten letterlijk tussen de dieren kunnen slapen. Er zullen luxe lodges, safaritenten en boomhutten aangelegd worden, verspreid over savannes en bosgebieden. Nog voor de zomer van 2018 verwacht het safaripark haar eerste gasten te mogen verwelkomen.

“Wakker worden tussen leeuwen, zebra’s, giraffen en nog veel meer bijzondere dieren: we gaan onze gasten in ‘Safari Resort Beekse Bergen’ deze unieke belevenis bieden”, vertelt Dirk Lips, directeur van Libéma, het bedrijf dat eigenaar is van het park in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Gasten zullen vanuit hun luxe lodge, safaritent of boomhut meteen oog in oog staan met de meest merkwaardige dieren. Hun safari in het park kunnen ze te voet, per boot, bus of auto verderzetten om nog veel meer dieren te ontdekken.

2018

‘Safari Resort Beekse Bergen’ wordt in twee fases gerealiseerd. Nog voor de zomer van 2018 opent het resort met 239 accommodaties die verschillen in type, grootte, faciliteiten en thematisering. In een latere tweede fase zullen er nog 186 accommodaties aan Safari Resort Beekse Bergen worden toegevoegd. De komst van het resort zorgt ook voor nieuwe werkgelegenheid. Het aantal directe en indirecte arbeidsplaatsen zal in fase één groeien met 256 voltijdse tewerkstellingen in fase twee met 158.

beekse bergen

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!
italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!