vakantiepark beekse bergen

Voor deze safari hoef je het land niet uit

Op safari gaan vlak bij huis? Binnenkort kan het! Je hoeft het land er zelfs niet meer voor uit. De Beekse Bergen wordt uitgebreid met een uniek Safari Resort waar gasten letterlijk tussen de dieren kunnen slapen. Er zullen luxe lodges, safaritenten en boomhutten aangelegd worden, verspreid over savannes en bosgebieden. Nog voor de zomer van 2018 verwacht het safaripark haar eerste gasten te mogen verwelkomen.

“Wakker worden tussen leeuwen, zebra’s, giraffen en nog veel meer bijzondere dieren: we gaan onze gasten in ‘Safari Resort Beekse Bergen’ deze unieke belevenis bieden”, vertelt Dirk Lips, directeur van Libéma, het bedrijf dat eigenaar is van het park in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Gasten zullen vanuit hun luxe lodge, safaritent of boomhut meteen oog in oog staan met de meest merkwaardige dieren. Hun safari in het park kunnen ze te voet, per boot, bus of auto verderzetten om nog veel meer dieren te ontdekken.

2018

‘Safari Resort Beekse Bergen’ wordt in twee fases gerealiseerd. Nog voor de zomer van 2018 opent het resort met 239 accommodaties die verschillen in type, grootte, faciliteiten en thematisering. In een latere tweede fase zullen er nog 186 accommodaties aan Safari Resort Beekse Bergen worden toegevoegd. De komst van het resort zorgt ook voor nieuwe werkgelegenheid. Het aantal directe en indirecte arbeidsplaatsen zal in fase één groeien met 256 voltijdse tewerkstellingen in fase twee met 158.

beekse bergen

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!