travel app goeuro

Voordelige trips in Europa boeken

Een weekendje weg naar Parijs of een midweek naar Berlijn? Wanneer je snel en gemakkelijk wilt weten of je het beste een trein, bus of vlucht kunt boeken, is de GoEuro-app een handige tool. Deze app vergelijkt reizen binnen Europa in twaalf verschillende landen waaronder Nederland, Frankrijk, België, Duitsland, Spanje, Italië en Groot-Brittannië. Op deze manier hoef je niet vijf verschillende websites te openen, maar zie in de GoEuro-app in een oogopslag wat de voordeligste deal is voor jouw reis.

Wanneer je alleen op reis bent in het buitenland en wilt weten welke trein je het beste kunt nemen naar je volgende bestemming, dan is deze app een fijne aanvulling voor op reis. De reizen die zichtbaar zijn in de app, zijn van ruim vijfhonderd maatschappijen. Daarnaast zijn de reistijden, de kosten en aanbieders goed weergegeven in de app.

Snel en eenvoudig reizen boeken

De reisplanner heeft onder meer maatschappijen zoals de NS, Thalys, Deutsche Bahn, FlixBus, Eurolines, KLM, EasyJet, British Airways, Air Berlin en Vueling in het systeem zitten. Er is een ruim aanbod aan vervoersmogelijkheden en de planner geeft de snelste, beste en goedkoopste opties aan. Daarnaast hoef je je vlieg-,trein,-of bustickets niet meer te printen: je kunt ze op je mobiel laten zien. In de app zie je reizen tussen verschillende steden, dorpen, bushaltes, treinstations en luchthavens.

Gratis downloaden

Ga je binnenkort op reis binnen Europa? Dan is de reisplanner van GoEuro handig om op zak te hebben. Je kunt de GoEuro-app gratis downloaden voor zowel een IPhone (link: ) als een Android toestel.  Zo kun je snel, goedkoop en eenvoudig je reis in Europa boeken.

 

GoEuro app

 

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.
vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!