Vrolijke winterzon vakanties voor singles

Heb je het wel gehad met de winter, het grauwe weer en verlang je naar wat broodnodige zonnestralen? Dan is een vakantie met een leuke groep singles naar de zon het perfecte medicijn tegen een winterdip.

Mooie bestemmingen te over! Maar we zetten een paar gave voor je op een rij:

1 Ontdek Azië

In Azië vind je verschillende aantrekkelijke bestemmingen voor een overheerlijke zonnige wintervakantie. Wat te denken van Thailand, Vietnam of Cambodja? Stuk voor stuk interessante landen qua cultuur, je kunt er beslist overheerlijk eten en de zon schijnt er veelvuldig! Maar vlak ook een wat onbekender Laos niet uit. Volgens kenners zeer zeker de moeite waard! Wil je deze landen graag combineren? Neem dan eens een kijkje bij Djoser. Zij bieden gemengde groepsreizen aan (dat wil zeggen koppels en singles in hetzelfde reisgezelschap) en doen binnen een rondreis verschillende landen aan.

2 Beleef Midden Amerika

Ook Midden-Amerika is een overheerlijke vakantiebestemming als je tijdens onze kille, natte en koude wintermaanden toe bent aan een beetje zon! Costa Rica, Panama, Mexico, stuk voor stuk zonovergoten landen waar je helemaal opgaat in de schitterende natuur en prachtige cultuur. Heel populair dus het is ook zeker niet moeilijk om een groepsreis of singlereis te vinden die in deze periode een reis aanbiedt naar dit deel van de wereld! Bij reisorganisaties ShoestringSawadee, Kras Reizen en Fox Reizen vindt je beslist een aantrekkelijk vakantieaanbod voor singles.

Lastminute richting de winterzon? Check dan de lastminute reizen op Single2Travel.nl.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!