WK voetbal

Vrouw beleeft WK intensiever

Vrouwen beleven het WK intensiever. Dit blijkt uit onderzoek onder 632 bezoekers van de website Reisgraag.nl. Veel vrouwen durven niet naar strafschoppen te kijken, 1 op de 5 is bijgelovig en ook vinden ze uitschakeling erger dan mannen.

Bijgelovig
19,1% van de vrouwen is bijgelovig. Van hen draagt 1 op de 3 altijd dezelfde kleren tijdens een wedstrijd en 1 op de 4 gaat tijdens de wedstrijd naar het toilet, omdat ze denkt dat dan een goal valt.

Strafschoppen
12,3% van de vrouwen durft niet naar strafschoppen te kijken omdat het te spannend is. Dit is bijna 5 keer zoveel als bij de mannen, waar maar 2,5% wegloopt bij de tv.

Uitschakeling
18,8% van de mannen vindt uitschakeling niet erg, dit is bijna 60% meer dan bij de vrouwen. Van de vrouwen vindt 11,2% het niet erg als Nederland uit het toernooi ligt.

17,2% stelt de vakantie uit, hoe ouder, hoe minder men naar het WK kijkt, wat vrouwen tijdens de wedstrijd doen, en andere resultaten lees je op: http://www.reisgraag.nl/onderzoek/vrouw-beleeft-wk-intensiever

 

Francien

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

8 daagse vliegvakantie naar Marina Corinthia Beach Resort in st. julians, malta
By Monique ·
13 april 2022

Geniet van de rust tijdens je bezoekje op Malta

Nederland | Airborne fietsvakantie
By Monique ·
11 maart 2022

Overnachten in een mooi hotel

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!