WK voetbal

Vrouw beleeft WK intensiever

Vrouwen beleven het WK intensiever. Dit blijkt uit onderzoek onder 632 bezoekers van de website Reisgraag.nl. Veel vrouwen durven niet naar strafschoppen te kijken, 1 op de 5 is bijgelovig en ook vinden ze uitschakeling erger dan mannen.

Bijgelovig
19,1% van de vrouwen is bijgelovig. Van hen draagt 1 op de 3 altijd dezelfde kleren tijdens een wedstrijd en 1 op de 4 gaat tijdens de wedstrijd naar het toilet, omdat ze denkt dat dan een goal valt.

Strafschoppen
12,3% van de vrouwen durft niet naar strafschoppen te kijken omdat het te spannend is. Dit is bijna 5 keer zoveel als bij de mannen, waar maar 2,5% wegloopt bij de tv.

Uitschakeling
18,8% van de mannen vindt uitschakeling niet erg, dit is bijna 60% meer dan bij de vrouwen. Van de vrouwen vindt 11,2% het niet erg als Nederland uit het toernooi ligt.

17,2% stelt de vakantie uit, hoe ouder, hoe minder men naar het WK kijkt, wat vrouwen tijdens de wedstrijd doen, en andere resultaten lees je op: http://www.reisgraag.nl/onderzoek/vrouw-beleeft-wk-intensiever

 

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!