autovakantie ergernis onderweg

Vrouwen gaan stapje verder

Als het aan mannen ligt, gaan ze liever binnen Europa op vakantie dan een verre reis maken. Vrouwen zijn avontuurlijker ingesteld. Zij willen liever naar een verre, exotische bestemming.

Droomvakantie

Volgens een nieuw onderzoek willen mannen niet meer vliegen dan vier uur. Vrouwen draaien hun hand niet om voor twaalf uur in een vliegkist om uiteindelijk hun droomvakantie te verwezenlijken. Meer dan zestig procent van de dames heeft dan ook een voorkeur voor een verre bestemming dan eentje dichtbij.

Uit het onderzoek van Holiday Hypermarket onder 1000 Britten blijkt dat mannen graag naar Turkije, Mallorca, de Canarische Eilanden, Egypte en Italië gaan, omdat ze zich dan dichter bij ‘huis’ (Groot-Brittannië dus) voelen. Bij vrouwen staan Thailand, de Caribean, Florida, Mexico en de Maldiven op het verlanglijstje.

Ook blijkt dat 58 procent van de vrouwen zelf hun vakantie regelt tegenover 42 procent van de mannen. Bijna twee derde van de mannen gaf aan maar tien dagen op reis te willen, voor de vrouwen geldt minstens twee weken.

Bron: Telegraaf

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!
vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!