inpaktips handbagage

Vrouwen krijgen boete na strippen op vliegveld

Twee vrouwen zijn donderdag veroordeeld omdat ze eerder op het vliegveld van het Engelse Manchester hun bovenkleding hadden uitgetrokken bij de beveiliging. Dat meldt Mirror donderdag.

Kelly Hadfield-Hyde en Ann Chadwick, 51 en 48 jaar, gingen samen met een vriendin naar Malta, maar tijdens een gesprek met bewaker Abdullah Mayet ging het mis. De vrouwen trokken hun bovenkleding uit en een van de twee ging helemaal topless.

In de rechtszaal gaf Hadfield-Hyde toe samen met Chadwick een fles wijn gedronken te hebben, maar ze ontkent dat ze dronken was tijdens het incident. Ze schuift de schuld in de schoenen van bewaker Mayet. ”Hij wees naar me en zei ‘Uit’, waarop ik vroeg ‘Alleen mijn jasje’. Daarop zei hij weer ‘Uit, uit, alles uit”’, zegt Hadfield-Hyde in de rechtszaal.

Chadwick krijgt twaalf maanden voorwaardelijk en heeft een boete gekregen van zo’n 600 euro, meldt de website. Hadfield-Hyde heeft een boete van zo’n 1.100 euro gekregen.

Bron: Nu

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

8 daagse vliegvakantie naar Marina Corinthia Beach Resort in st. julians, malta
By Monique ·
13 april 2022

Geniet van de rust tijdens je bezoekje op Malta

Nederland | Airborne fietsvakantie
By Monique ·
11 maart 2022

Overnachten in een mooi hotel

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!