selfie vakantie

Vrouwen nemen 63 kledingstukken mee op reis

Citytripje in de planning? Dan heb je toch minstens vier paar schoenen, vijf jurkjes en per dag twee verschillende outfits nodig. Volgens een bevraging van CheckandPack bij Nederlandse vrouwen is dat althans wat dames in hun koffer proppen voor een vakantie. 63 stukken kleding per reis, om precies te zijn.

Wat aantrekken?

Het is een typische vrouwenkwaal: niet weten wat mee te nemen en aan te trekken, ook op vakantie of tijdens een stedentrip. Want hoe kan je nu op voorhand weten of je bij dat etentje met zicht op zee zin hebt in die fleurige jumpsuit, dat kokerrokje of een baggy jeans? Precies. Daarom stoppen Nederlandse vrouwen tussen 25 en 45 jaar maar liefst 63 kledingstukken in hun reiskoffer. Dat blijkt uit een onderzoek聽bij 100.404 vrouwen en 27.066 mannen tussen maart en juni 2017.

https://www.instagram.com/p/BV2rE5Xhzvb/?tagged=suitcase

 

Kilo’s聽

De bagage van de vrouw – inclusief handbagage – weegt gemiddeld dan ook 31 kilo. Die bestaat uit 1,9 setje kleding per dag, met onder meer vier paar schoenen en vijf jurkjes.聽Vrouwen jonger dan 25 jaar nemen overigens iets minder kleding mee. Zij pakken 24 kilo in. Ter vergelijking: de mannen uit de enqu锚te pakken gemiddeld 29 stuks in. Wij onthouden daaruit vooral de levensles dat we onze extra garderobe bij die toekomstige man in de koffer kunnen proppen. 馃槈

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luxe hotels met kinderen
By Margret 路
23 juli 2021

Kamperen zorgt voor fijne vakantie herinneringen

Het zijn bij jou ook vast de simpele kampeervakanties met je ouders waaraan je met plezier terugdenkt. Voor kinderen hoef je namelijk geen dure en luxe reisjes te regelen naar een ver oord, om je kinderen fijne herinneringen aan vakanties te bezorgen.
reizigers beleefd hotellift
By Monique 路
6 juli 2021

Nederlandse vakantiegangers zijn beleefd in de hotellift

Nederlanders houden ervan om tijdens een vakantie andere gasten te ontmoeten. En waar kan dat nu beter dan in een publieke hotellift, waarbij je met onbekende mensen op een kleine oppervlakte staat?
vakantiefoto
By Margret 路
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto鈥檚 als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.
By Margret 路
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
aantrekkelijk op vakantie
By Monique 路
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
weekendje weg singles
By Margret 路
20 juli 2021

Waar vind je singles in Londen, Parijs en Brussel?

Woon je in Parijs, Brussel of Londen of ben je er voor een vakantie of stedentrip? En kijk je er naar uit een leuke man of vrouw te ontmoeten? Dan is het in ieder geval handig om je naar die plaatsen te begeven waar anderen zich ook bevinden.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!