selfie vakantie

Vrouwen nemen 63 kledingstukken mee op reis

Citytripje in de planning? Dan heb je toch minstens vier paar schoenen, vijf jurkjes en per dag twee verschillende outfits nodig. Volgens een bevraging van CheckandPack bij Nederlandse vrouwen is dat althans wat dames in hun koffer proppen voor een vakantie. 63 stukken kleding per reis, om precies te zijn.

Wat aantrekken?

Het is een typische vrouwenkwaal: niet weten wat mee te nemen en aan te trekken, ook op vakantie of tijdens een stedentrip. Want hoe kan je nu op voorhand weten of je bij dat etentje met zicht op zee zin hebt in die fleurige jumpsuit, dat kokerrokje of een baggy jeans? Precies. Daarom stoppen Nederlandse vrouwen tussen 25 en 45 jaar maar liefst 63 kledingstukken in hun reiskoffer. Dat blijkt uit een onderzoek bij 100.404 vrouwen en 27.066 mannen tussen maart en juni 2017.

https://www.instagram.com/p/BV2rE5Xhzvb/?tagged=suitcase

 

Kilo’s 

De bagage van de vrouw – inclusief handbagage – weegt gemiddeld dan ook 31 kilo. Die bestaat uit 1,9 setje kleding per dag, met onder meer vier paar schoenen en vijf jurkjes. Vrouwen jonger dan 25 jaar nemen overigens iets minder kleding mee. Zij pakken 24 kilo in. Ter vergelijking: de mannen uit de enquête pakken gemiddeld 29 stuks in. Wij onthouden daaruit vooral de levensles dat we onze extra garderobe bij die toekomstige man in de koffer kunnen proppen. 😉

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!