Vrouwen vinden weekendje weg geen leuke verrassing

Vrouwen vinden een weekendje weg geen leuke verrassing, zo blijkt uit onderzoek van een Britse luchtvaartmaatschappij.

 
Vrouwen bereiden een weekendje weg graag zelf rustig voor en willen dan ook het liefst gemiddeld zeven dagen en elf uur voor vertrek gewaarschuwd worden, zelfs bij een klein tripje.

Hoewel een weekendje weg zeker een welkom cadeau is, is 40 procent van de 2.000 geënquêteerde vrouwen ervan overtuigd dat haar partner zoiets niet bedenkt. Een vijfde van de vrouwen wie het wel is overkomen en spontaan mee op reis is genomen, was kwaad omdat zij het niet van tevoren wist.

Outfits
De gemiddelde vrouw denkt minstens negen outfits nodig te hebben voor een korte trip en een vergeten kledingstuk kan bij een kwart de vakantie volledig verpesten.

Vrouwen worden per relatie gemiddeld twee keer getrakteerd op een spontaan en attent gebaar van vriend- of manlief. Een kwart van de ondervraagde vrouwen is dan ook van mening dat haar partners idee van spontaniteit een afhaalmaaltijd is.

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!
koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!