weekendje weg singles

Waar vind je singles in Londen, Parijs en Brussel?

Woon je in Parijs, Brussel of Londen of ben je er voor een vakantie of stedentrip? En kijk je er naar uit een leuke man of vrouw te ontmoeten? Dan is het in ieder geval handig om je naar die plaatsen te begeven waar anderen zich ook bevinden.

Where the heat goes on

Onlangs werden de Twoo heatmaps gelanceerd. Dit zijn kaartjes van een aantal Europese steden, namelijk Brussel, Londen en Parijs, waar je op kan zien waar veel mensen zich op een specifiek tijdstip hebben aangemeld via de mobiele app van Twoo. Het laat dus zien waar op dat moment zich veel mensen bevinden.
Discovery site Twoo baseert deze wijsheid op basis van eigen cijfers.

Places to be

De site baseerde zich hiervoor op alle aanmeldingen via de mobiele app in 2014 tot nu toe. Dit kaartje geeft dus snel weer wat ’the place to be’ is om mensen te leren kennen op ieder moment van de week.
Gebruikers kunnen selecteren welke stad ze willen bekijken op hotspots door met een cursor vanaf de linker hoek over de plattegrond te bewegen.

  • Old Street in East London komt naar voren als de meeste actieve spot op een vrijdag avond in de Engelse hoofdstad.
  • De heatmap laat ook zien dat Arsenal fans meer actief worden rond 11 uur op zaterdag avond.
  • Richt je op South London rond 10 uur op donderdag avond.
  • Chalelet in Parijs schijnt een populaire plek te zijn om mensen te ontmoeten volgens de Franse map.
  • Ben je in de buurt van Brussel en wil je nieuwe mensen leren kennen, dan moet je vrijdagavond om 21 uur in Zellik zijn. Om een potentiële ware liefde te ontmoeten op een zondagnamiddag trek je best naar Molenbeek.

Bron: Dailymail.co.uk

Francien

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!