weekendje weg singles

Waar vind je singles in Londen, Parijs en Brussel?

Woon je in Parijs, Brussel of Londen of ben je er voor een vakantie of stedentrip? En kijk je er naar uit een leuke man of vrouw te ontmoeten? Dan is het in ieder geval handig om je naar die plaatsen te begeven waar anderen zich ook bevinden.

Where the heat goes on

Onlangs werden de Twoo heatmaps gelanceerd. Dit zijn kaartjes van een aantal Europese steden, namelijk Brussel, Londen en Parijs, waar je op kan zien waar veel mensen zich op een specifiek tijdstip hebben aangemeld via de mobiele app van Twoo. Het laat dus zien waar op dat moment zich veel mensen bevinden.

Discovery site Twoo baseert deze wijsheid op basis van eigen cijfers.

Places to be

De site baseerde zich hiervoor op alle aanmeldingen via de mobiele app in 2014 tot nu toe. Dit kaartje geeft dus snel weer wat ‘the place to be’ is om mensen te leren kennen op ieder moment van de week.

Gebruikers kunnen selecteren welke stad ze willen bekijken op hotspots door met een cursor vanaf de linker hoek over de plattegrond te bewegen.

  • Old Street in East London komt naar voren als de meeste actieve spot op een vrijdag avond in de Engelse hoofdstad.
  • De heatmap laat ook zien dat Arsenal fans meer actief worden rond 11 uur op zaterdag avond.
  • Richt je op South London rond 10 uur op donderdag avond.
  • Chalelet in Parijs schijnt een populaire plek te zijn om mensen te ontmoeten volgens de Franse map.
  • Ben je in de buurt van Brussel en wil je nieuwe mensen leren kennen, dan moet je vrijdagavond om 21 uur in Zellik zijn. Om een potentiële ware liefde te ontmoeten op een zondagnamiddag trek je best naar Molenbeek.

Bron: Dailymail.co.uk

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!